Két mérkőzéssel bővült a válogatott programja
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2008. február. 03., 18:08
Két mérkőzéssel bővült a válogatott programja

A február 6-i, Szlovákia elleni barátságos meccsre készülő válogatott keret tagjai vasárnap délután gyülekeztek az MLSZ székházában. A találkozó utáni sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a már ismert tavaszi ellenfeleken kívül (Szlovénia, Horvátország és Argentína), Görögország és Montenegró együttese is vendégeskedik majd Magyarországon.

A válogatott technikai igazgatója, Szekeres Tamás bejelentette, hogy mindkét szövetséggel sikerült megállapodni, Görögország május 24-én, Montenegró pedig augusztus 20-án látogat hazánkba. Utóbbi mérkőzés már a világbajnoki selejtezők főpróbájának is tekinthető.

A keret tagjai közül tízen jelentek meg az MLSZ székházában, a többiek, akik különböző országokból térnek haza, a csapat szálláshelyén csatlakoznak majd.
Vasárnap délután találkozott a csapat
A tervek szerint éjfélig mindenki megérkezik, kivéve az AEK Athénban légióskodó Tőzsér Dánielt, aki hétfőn reggel egyenesen Ciprusra utazik.

Várhidi Péter szövetségi kapitány a sajtótájékoztatón elmondta, hogy bár nem lesz túl sok alkalom a közös gyakorlásra, együttesünk természetesen ezúttal is a legjobb eredmény elérésére törekszik majd. Kezdőcsapatot az előttünk álló napok edzéseinek tapasztalatai alapján hirdet majd, így később dönt abban a kérdésben is, hogy ki, vagy kik kapnak lehetőséget a mérkőzésen a remek formában futballozó Huszti Szabolcs, Dzsudzsák Balázs, Halmosi Péter trió tagjai közül.

A magyar küldöttség hétfőn délelőtt utazik el Larnacába, ahova délután fél három után néhány perccel érkezik meg. Válogatottunk kedden 17.30-kor (magyar idő szerint 16.30-kor) sajtónyilvános edzést tart Limasszolban, a Szlovákia- Magyarország barátságos mérkőzés pedig szerdán, magyar idő szerint 18 órakor kezdődik.

Válogatottunk programja:

február 6.: Szlovákia- Magyarország
március 26.: Magyarország- Szlovénia
május 24.: Magyarország-Görögország
május 31.: Magyarország-Horvátország
június 4.: Magyarország-Argentína
augusztus 20.: Magyarország-Montenegró


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...