Készen állunk Hollandia fogadására
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2006. szeptember. 17., 20:39
Készen állunk Hollandia fogadására

A magyar teremlabdarúgó válogatott tagjai vasárnap délután találkoznak, majd a jövő hét elején két felkészülési mérkőzést játszanak Hollandia együttese ellen. Jegyek a helyszíneken, Gödöllőn és Dabason még kaphatók.


Telt házakban bíznak a játékosok

Fontos felkészülési mérkőzések előtt áll a Kozma Mihály szövetségi edző által vezetett magyar futsal válogatott. Eb-selejtezőkre készülő együttesünk hétfőn Gödöllőn, másnap, kedden pedig Dabason a szintén korábbi Európa-bajnoki résztvevő Hollandiával méri össze erejét. Igazán éles küzdelemre van kilátás mindkét helyszínen, hiszen a tekintélyes www.futsalplanet.com által készített nem hivatalos világranglistán Magyarország az előkelő 10., a tavalyi Eb után fiatalításon átesett holland csapat pedig a 12. helyen áll. (Az első három egyébként Spanyolország, Portugália és Olaszország, tehát az a három együttes, amellyel azonos csoportba kerültünk a 2005-ös ostravai kontinensviadalon.)

Rádióbeszélgetés a Stadion Kávéházban

A vasárnapi találkozót követően, 18 órától Ragadics Ferenc, az MLSZ futsal bizottságának alelnöke és Madarász János, a válogatott csapatkapitánya lesz a RadioCafé Stadion Kávéház című műsorának vendége. A Gödöllői FK támadója az mlsz.hu-nak nyilatkozva elmondta, nagyszerű, színvonalas felkészülési mérkőzéseket vár a hollandok ellen, és bízik abban, hogy mindkét csarnok megtelik, hiszen a játékosoknak nagy szükségük van a szurkolók bíztatása.

A mérkőzésekre a helyszíneken vásárolhatók jegyek. Gödöllőn egységesen 800 forint a belépők ára, míg Dabason elővételben 1000, a mérkőzés napján, a helyszínen pedig 1500 forintért vásárolhatók meg a tikettek.

Magyarország - Hollandia barátságos futsal válogatott mérkőzések
Szeptember 18., hétfő 19 óra, Gödöllő (belépő: 800 Ft)
Szeptember 19., kedd 19 óra, Dabas (belépő: elővételben 1000 Ft, a mérkőzés előtt 1500 Ft. Tv: Sport Klub)


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...