Jegyinformációk a kazahok és az albánok elleni meccsre
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2014. május. 19., 18:38
Jegyinformációk a kazahok és az albánok elleni meccsre

A magyar válogatott június 4-én az albánokat fogadja a Puskás-stadionban, három nappal később a kazahok látogatnak Budapestre.

Már lehet jegyeket vásárolni a magyar A-válogatott Eb-selejtezők előtti két utolsó felkészülési mérkőzésére. Válogatottunk június 4-én, szerdán 20.30 órakor Albániát fogadja a Puskás Ferenc Stadionban, majd június 7-én, szombaton ugyancsak 20.30 órai kezdéssel a kazah válogatott látogat a Puskásba, ezek a találkozók lesznek a válogatott utolsó felkészülési mérkőzései az ősszel kezdődő Eb-selejtezők előtt.

A Kazahsztán elleni találkozón búcsúzik a válogatott a jelenlegi Puskás Ferenc Stadiontól, ezt követően a létesítmény teljes újjáépítését követően rendeznek válogatott meccset a helyszínen.

Az albánok elleni mérkőzésre elhelyezkedéstől függően 1000-1500 forintos áron lehet megvásárolni a jegyeket, míg a kazahok elleni összecsapásra egységesen 500 forintért lehet belépőket váltani. Mindkét mérkőzésre névre szóló jegyértékesítés történik.

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megválthatók a meccsjegy.mlsz.hu és a jegymester.hu internetes oldalon, valamint személyesen országszerte a Ticket Express 350 partnerirodájában.

Magyarország-Albánia link
Magyarország-Kazahsztán link


A mérkőzésen a „Gyermekszektor” program keretében ismét lehetőség nyílik ingyenes belépőket igényelni intézmények, egyesületek részére. A jegyek ingyenesek a gyerekeknek és a kísérőknek egyaránt. A gyermekek és felnőtt kísérőik mellett várjuk a középiskolások és egyetemisták jelentkezését is.

A jegyigénylés feltételei:

1. 14 év alatti iskolás gyermekek esetében az intézmény igényelheti a jegyeket (9 gyerek után 1 kísérő);
2. Egyesületek is igényelhetnek a gyerek csapatok számára (9 gyerek után 1 kísérő);
3. Középiskolák és egyetemek: diákigazolvánnyal rendelkező tanulók részére igényelhet az intézmény.

A jegyeket korlátlan mennyiségben lehet igényelni, azonban a jegyigényléseket érkezési sorrendben fogadjuk a jegyek keretszámára való tekintettel. Legyenek szívesek annyi jegyet igényelni, amennyit ténylegesen felhasználnak, hogy ezáltal biztosítva legyen a részvétel más egyesületek és intézmények számára is.



Kérjük, hogy jegyigényeiket a gyermekjegyek@mlsz.hu címre küldjék, az alábbiak szerint:

- E-mail tárgya: Magyarország–Albánia / Magyarország-Kazahsztán válogatott mérkőzés, Gyermekszektor
- Intézmény/Egyesület neve,
- Kapcsolattartó felnőtt kísérő, neve és telefon száma
- Jegyátvétel módja: vidékiek esetében postázási cím
- Létszám, jegyigény gyermek + kísérő egyben

Kérjük, a névre szóló jegyértékesítés miatt minden gyermekszektoros igénylő küldje el az alábbi adatokat egy excel táblázatban összesítve (sorszám, előtag, vezetéknév, keresztnév, születési ország, születési település, születési idő).
példa:
minta|
A Rendezők és Szervezők kérése, hogy a mérkőzés kezdete előtt 1 órával kell megérkezni a gyermekeknek és kísérőiknek.

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...