Győzött Tatán a válogatott
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2006. július. 19., 19:46
Győzött Tatán a válogatott

Az U21-es válogatott kedd délután Tatán a Győri ETO együttese ellen lépett pályára, s a Róth Antal által irányított csapat Magasföldi József 21. percben szerzett találatával 1-0-ra győzött.

Magasföldi József döntött

Róth Antal az 1. félidőben a Kovács Zoltán - Vermes Krisztián, Vaskó Tamás, Varga Róbert, Balogh Béla - Bank István, Sándor György, Bori Gábor, Magasföldi József - Jovánczai Zoltán, Feczesin Róbert összeállításban szerepeltette a csapatot. Együttesünk a 2. játékrészben a Kemenes Szabolcs - Zsók József, Vaskó Tamás, Robenbücher István, Varga Róbert - Szalai Tamás, Lipták Zoltán, Bank István (Sándor György a 75. percben), Laczkó Zsolt - Kanta Jótzsef, Priskin Tamás összetételben játszott. A találkozó egyetlen gólját Magasföldi József a 21. percben szerezte, ekkor a győri védők bizonytalankodása közepette válogatottunk labdát szerzett, Magasföldi került helyzetbe, s 14 méteres lövése után a labda Somogyi Csaba kapus feje felett a háló közepébe hullott.

A játéklehetőség volt a legfontosabb

- Felkészülésünket jól szolgálta ez a találkozó, és számunkra most ez volt a legfontosabb- nyilatkozta honlapunknak Róth Antal, a válogatott szövetségi edzője. - A mérkőzés ugyan nem tétre ment, de a győzelemnek mindig örülök. El kell ismerni, hogy a játék a meccs egyes időszakaiban akadozott, és helyzeteinket nem fejeztük be, használtuk ki jó százalékban. Sajnos, most a csapategységet sem tudom teljesen mértékben dicsérni, viszont a legfontosabb ezúttal a játéklehetőség volt számunkra.

Akad még javítanivaló

A találkozón ott volt Kisteleki István, az MLSZ elnöke is, aki nem titkolta: nagyon kíváncsi a fiatalokra, s érdeklődéssel várta, hogy hol tartanak a felkészülésben. Amit látott, az arról győzte meg, hogy bőven akad még javítanivaló. Arra mindenképpen jó volt ez a meccs, hogy kiderüljenek, szerencsére még időben, a hiányosságok, s a magam részéről bízom a hibák korrigálásában - foglalta össze véleményét tatai tapasztalatairól.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...