Gera és Buzsáky is gólt szerzett
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2007. december. 08., 22:35
Gera és Buzsáky is gólt szerzett

Az angol másodosztályú bajnokság 21. fordulójában Buzsáky Ákos szerezte a Queen's Park Rangers mindkét találatát. Gera Zoltán együttese, a West Bromwich Albion a Fülöp Mártonnal felálló Leicester otthonában tudott nyerni.

Buzsáky Ákos kezdőként lépett pályára a Scunthorpe elleni bajnokin, és csapata legjobb teljesítményét nyújtotta. Előbb egy távoli lövéssel szerzett vezetést csapatának, majd - miután a hazaiak egyenlítettek - az első félidő végén szabadrúgásból érte el együttese második találatát.

Gera az első félidőben vezetéshez jutatta csapatát (wba.premiumtv.co.uk)
A QPR ezzel együtt csak egy pontot szerzett, a házigazdák ugyanis a második játékrészben kialakították a 2-2-es végeredményt.

A Leicester-WBA összecsapáson a hazaiak kapuját Fülöp Márton védte, míg a vendégeknél kezdőként lépett pályára Gera Zoltán. A válogatott támadója az első félidőben vezetéshez juttatta csapatát, egy bal oldali beadás után fejelt a hazai kapuba. Fülöp Márton a második játékrészben gólpasszt adott, kirúgása után Hume fejelt a vendégek kapujába, a WBA azonban a hajrában megszerezte a győzelmet jelentő találatot is.

Hajnal szerezte a Karlsruhe első gólját (viewimages.com)
Halmosi Péter végigjátszotta a Plymouth bajnokiját, csapata 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán a Vaskó Tamás nélkül felálló Bristol City ellen.

A Bundesligában szereplő Karlsruhe 2-2-es döntetlent ért el a Bochum otthonában, a vendégek első gólját Hajnal Tamás szerezte. Az olasz másodosztályban a Modena ellen nyert a Brescia, ám Vass Ádám a cserepadról nézte végig a meccset, Feczesin Róbert pedig csak a 90. percben állt be.

A Bodor Boldizsárral felálló Roda meglepetésre idegenben verte 4-2-re a bajnok PSV-t a holland bajnokság 14. fordulójában, a magyar középpályás a harmadik találat előtt gólpasszt adott.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...