Egervári Sándor két edzést tartott Telkiben
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2012. május. 25., 11:04
Egervári Sándor két edzést tartott Telkiben

A szövetségi kapitány azoknak a játékosoknak tartott foglalkozást, akik már hosszabb ideje befejezték a szezont.

A csehek elleni idegenbeli és az írek elleni hazai mérkőzések előtt álló A-válogatott hétfőn kezdi meg felkészülését a soros feladatokra, de egy-egy edzést már csütörtökön és pénteken is tartott Telkiben a szövetségi kapitány. Egervári Sándor azokat a labdarúgókat hívta meg a kétnapos összetartásra, akik klubcsapatukkal már hetekkel ezelőtt befejezték a szezont.

- Nem lett volna szerencsés, ha a jövő heti edzőtáborozásra többen kéthetes szabadság után érkeznek, ezért döntöttünk úgy, hogy néhány labdarúgónak kétnapos összetartást rendezünk. Az elsődleges cél a formában tartás volt, a futballistáknak ugyanis a hosszabb szabadság után jövő héten nehezebb lett volna felvenniük a kívánt ritmust az edzéseken - mondta az mlsz.hu-nak Egervári Sándor.

A péntek délelőtti edzést követően a szövetségi kapitány és segítője, Csábi József autóba ülnek, és elutaznak Pulába, hogy a horvát-észt felkészülési mérkőzésen megnézzék vb-selejtezőbeli riválisunkat. A találkozóról Egervári Sándorék Grazba autóznak, ahol szombaton következő ellenfelünk, a cseh válogatott játszik felkészülési mérkőzést augusztusi ellenfelünkkel, az izraeli együttessel.

 

Jegyinformációk

A Magyarország-Írország találkozóra május 15-én, kedden kezdődött meg a jegyek értékesítése. A belépőket a szokásoknak megfelelően az IBUSZ irodáiban, valamint a www.ibusz.hu internetes oldalon lehet megvásárolni - elhelyezkedéstől függően - 2000, 3000, 4000, 5000 és 7000 ezer forintos áron.

A mérkőzésen Családi szektort is kialakítunk, minimum három fős családok számára. A család férfi tagjának a jegye 4000 forint, a női családtag jegye ingyenes, a gyerek(ek) belépője 1000 forint/fő.

Kaphatók a magyar szektor jegyei a válogatott soron következő mérkőzésére, a Csehország-Magyarország felkészülési találkozóra is. A belépőket Budapesten az IBUSZ Oktogon irodában (VI., Oktogon 3.), illetve a vidéki IBUSZ-irodákban lehet megvásárolni 1500 forintos egységáron. A június elsejei találkozót a Sparta Praha stadionjában rendezik 19.00 órai kezdettel


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...