"A második félidő úgy sikerült, ahogy terveztük"
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2014. október. 11., 22:33

Dzsudzsák Balázsnak és Szalai Ádámnak is volt némi hiányérzete a románok elleni 1-1-es döntetlen után.

A magyar válogatott az első félidő végén hátrányba került Bukarestben, de Dzsudzsák Balázs találatával sikerült egyenlítenie, ezzel és megszerezte az egyik pontot. A játékosok szerint akár három ponttal is zárhattuk volna a találkozót, azonban a döntetlen reálisnak mondható.

- Nem vagyok maximálisan elégedett, hiszen csak döntetlent játszottunk. Akadozott a játékunk, de az elmúlt hónapokhoz képest azért láthatóak voltak pozitívumok is, például az, hogy végig szervezetten védekeztünk - mondta a mérkőzés után Szalai Ádám.

Dzsudzsák Balázs szerint az első félidei játék nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, de a fordulás után sokat javult a teljesítményünk.

- Az első félidővel nem vagyok elégedett, nem mertünk futballozni - kezdte a csapatkapitány. - Nem volt sok lehetőségünk, a negyvennegyedik percben pedig egy kihagyás elég volt ahhoz, hogy hátrányba kerüljünk. A félidő megmutatta, hogy van még mit csiszolni a játékunkon. A második félidőben megnyugodott a csapat, láttuk, hogy nem jobbak nálunk a románok, és ha azt játsszuk, amit gyakoroltunk, meg merjük csinálni az egy az egy elleni párharcokat, akkor lehet keresnivalónk. Keményebbek lettünk, elkezdtünk merni futballozni, a középpályán labdákat szereztünk, és oda kerültünk a kapu elé. Egy pici szerencsével megnyerhettük volna a meccset, gondolok itt Nikó lehetőségére a végén. Ugyanakkor, ha az egész meccset nézzük, elégedettek lehetünk az egy ponttal. Kellett egy félidő a csapatnak, hogy felszabaduljon, de a második félidőben ez a csapat úgy működött, ahogy azt előre elterveztük, mindenki merte saját magát hozni.

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...