A Győri ETO ellen bizonyíthatnak a játékosok
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2006. július. 17., 12:48
A Győri ETO ellen bizonyíthatnak a játékosok

Az augusztusi, Finnország elleni Eb-selejtezőre készülő U21-es csapat tagjai vasárnap óta a tatai sportközpontban edzőtáboroznak. A csapat kedden a Győri ETO FC ellen játszik felkészülési mérkőzést. A keret tagjai közül mindenki egészséges.

Folytatódik a válogatott felkészülése
Vasárnap délután elfoglalták szálláshelyüket a tatai edzőtáborban a Róth Antal szövetségi edző által vezetett U21-es csapat tagjai. A gárda háromnapos összetartáson vesz részt, az edzőtáborozás az augusztus 16-i, Finnország elleni Európa-bajnoki selejtező-mérkőzést megelőző felkészülés utolsó állomása. A keretben nem lehetnek ott a külföldön játszó labdarúgók, és azok sem, akiknek klubcsapata a Szuperkupa-döntőkben érintett. Ennek ellenére jó hangulatban készül a keret a keddi, Győri ETO elleni felkészülési mérkőzésre, hiszen minden játékos egészséges, egyedül Bori Gábornak van kisebb kézsérülése. „Mindig az előttünk álló feladatra kell koncentrálni – fogalmazott Róth Antal –, így most az a cél, hogy a kerettagok összeszokjanak a bajnoki rajt előtt. A specifikus gyakorlatokat, a finnek játékstílusával kapcsolatos elemeket majd a találkozót megelőző edzőtáborozás során gyakoroljuk.”

Hétfőn két edzés
A csapat hétfői programjában egy délelőtti és egy délutáni tréning szerepel, majd a kedd délelőtti átmozgató edzést követően 18 órakor kezdődik a tatai edzőtábor pályáján a Győri ETO elleni mérkőzés. „Azért választottuk az ETO-t ellenfélül, mert több fiatal labdarúgó is játszik a csapatban, akiket így közelebbről megfigyelhetünk” – folytatta a korábbi válogatott szakember, aki azt is hozzátette: akár a selejtező-mérkőzést megelőző három bajnoki fordulóban is beverekedheti magát valaki az U21-es keretbe.

Osztrák bírók a magyar-finnen
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) időközben kijelölte a mieink első selejtező-mérkőzésének játékvezetőit.
Ez alapján augusztus 16-án az osztrák Thomas Einwaller lesz a játékvezető. A két asszisztens Roland Heim és Andreas Lambert, a tartalékjátékvezető pedig Manfred Krassnitzer.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...