Marco Rossi: Folytatni kell a munkát, tovább kell javulnunk

2018. október. 12., 23:34   |    

Marco Rossi: Folytatni kell a munkát, tovább kell javulnunk

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint a szerencse ezúttal a görögök mellett állt.

Férfi A-válogatottunk péntek este jól játszott ugyan Athénban a görögök ellen, de a házigazdák egy második félidei találattal 1-0-ra nyertek, fontos három pontot szerezve a Nemzetek Ligája-csoportban. A mérkőzést követően Marco Rossi szövetségi kapitány kiemelte: a játékosokat nem érheti kritika, mert minden tőlük telhetőt megtettek a siker érdekében, ám ezúttal nem állt a csapat mellé a szerencse.

– Ma este szerintem jobban játszottunk a görögök ellen, mint otthon. Kevesebb esélyt adtunk az ellenfélnek, de ilyen a futball, néha szerencséd van, néha nincs. Folytatni kell a megkezdett munkát, tovább kell javulnunk. Akárcsak a korábbi meccseinken, ezúttal sem tudok semmit a játékosok szemére vetni, mindenki odatette magát, és mindent beleadott a pályán – fogalmazott a szövetségi kapitány. – Hétfőn Észtországban játszunk, addigra vissza kell szereznünk az erőnket, ami nem lesz egyszerű, mert több játékosunkat is keményen faragták a mai meccsen. Győznünk kell Tallinnban, azon a mérkőzésen is mindent meg kell tennünk a sikerért. Ez nem lesz könnyű feladat, az észtek ma az utolsó percben kaptak ki a finnek ellen, mindegyik meccsüket 1-0-ra vesztették el. Nekünk sem lesz könnyű dolgunk ellenük, de folytatnunk kell a megkezdett munkát, és tovább javulnunk.

Nem ért pontot a jó teljesítmény Görögországban

Nem ért pontot a jó teljesítmény Görögországban

A magyar labdarúgó-válogatott bár jól futballozott, 1–0-ra kikapott Athénban Görögország vendégeként Nemzetek Ligája-csoportjában.

Tovább


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink