Túl az első edzésen a válogatott
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2023. szeptember. 04., 18:01
Túl az első edzésen a válogatott

Férfi A-válogatottunk tagjai megérkeztek Telkibe, és Marco Rossi szövetségi kapitány megtartotta a csütörtöki, szerbek elleni belgrádi mérkőzést megelőző első edzését.

A mai napon kiderült, hogy Gazdag Dániel, a Philadelphia Union támadója sérülés miatt nem csatlakozhat a válogatott keretéhez, így nélküle kezdődött meg a csapat összetartása. A keret egyik fele regenerációs gyakorlatokat végzett hétfő délután, míg aki nem lépett pályára vasárnap, az edzőközpont centerpályáján gyakorolt Marco Rossi szövetségi kapitány vezetésével. A keret utolsó érkezője Lang Ádám lesz, ő hétfő este csatlakozik a társakhoz.

Az edzést megelőzően a válogatott kiváló formában játszó támadója, Varga Barnabás válaszolt az újságírók kérdéseire.

– Három pontért utazunk Belgrádba, de a szerbek nem fogják könnyen adni a pontokat. A keretük tele van topligás játékosokkal, de most már nálunk is közel csapatnyian szerepelnek topligában, ami egész biztosan előnyt jelent számunkra a korábbi meccsekhez képest. Ezzel együtt a sorozat eddigi legnehezebb mérkőzése vár ránk – fogalmazott a Ferencváros támadója.

Szuhodovszki Soma, a keret egyik újonca elmondta, a Kecskemét vasárnap esti bajnokija után hajnalban érkezett haza, így rövid pihenés után indult útnak Telkibe.

– Boldog vagyok, hogy itt lehetek! Nagyon gyorsan befogadtak, olyan mintha egy családba érkeztem volna. Nyilván a játékperceket illetően nincsenek elvárásaim, de szeretném megmutatni, hogy mennyi van bennem – fogalmazott Szuhodovszki Soma.

A válogatott tagjai kedden és szerdán is egy-egy edzésen vesznek részt az MLSZ edzőközpontjában, majd elutaznak Belgrádba, a csütörtöki Eb-selejtező helyszínére. 

Együttesünk a belgrádi Eb-selejtező után szeptember 10-én a cseheket fogadja felkészülési mérkőzésen a Puskás Arénában.

Magyarország-Csehország: megkezdődött a jegyértékesítés

Magyarország-Csehország: megkezdődött a jegyértékesítés

Férfi A-válogatottunk a szeptember 7-i, zárt kapus szerbiai Eb-selejtezőt követően, szeptember 10-én, 18 órakor a cseh válogatott ellen játszik felkészülési mérkőzést a Puskás Arénában. A találkozóra szóló belépőjegyeket augusztus 22-től lehet megvásárolni.

Tovább


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.