Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2024. március. 26., 08:01
Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre

Férfi A-válogatottunk kedden 19.00 órától Koszovó válogatottját fogadja felkészülési mérkőzésen a Puskás Arénában.Az útlezárások és terelések miatt a találkozóra kilátogató szurkolóknak javasoljuk, hogy közösségi közlekedés használatával érkezzenek a stadionhoz (elsősorban a sűrűn járó M2-es és M4-es metróval, illetve az 1-es villamossal), és kerüljék a környéket gépjárművel.

Lezárják 16 óra és 22.30 között a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, továbbá a Verseny utcát és az Istvánmezei utat. 20.40 és 21.10 között lezárják a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, valamint az Ifjúság út Dózsa György út és Stefánia út közötti részre sem lehet behajtani. Az aréna környékén korlátozott a parkolási lehetőség, ezért a BKK kéri, hogy a nézők a közösségi közlekedés járműveit vegyék igénybe. A BKK elsősorban a sűrűbben induló kötött pályás közlekedési eszközök (a 2-es és a 4-es metró, az 1-es villamos) és a Mol Bubi közbringarendszer igénybevételét javasolja. Gyalog a stadion nemcsak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem hasonló eljutási idővel a Keleti pályaudvartól (a Verseny utcán át) is megközelíthető. A forgalmi változásokról a BKK oldalán bővebben is lehet olvasni.

A hazai szurkolók a Dózsa György út felől a III-as és VI-os, a Stefánia út felől a IX-es bejáratokon juthatnak be a stadion területére. Az egyszerűbb bejutás érdekében kérjük, az ülőhelyükhöz legközelebbi bejáratot részesítsék előnyben. A stadionba minden szurkoló kizárólag a jegyén található forgóvillacsoportnál (A/C/D/E/F) tud belépni.

A mozgáskorlátozott nézők a XIII-as bejárat kivételével bárhol beléphetnek a stadion területére, és a B forgóvillánál tudnak bejutni a stadionba.
A kapunyitás 16.00-kor lesz, érdemes időben érkezni a stadionba, mert érdekes programok is várják a szurkolókat.

A szurkolói zóna már kapunyitástól kezdve változatos programokkal várja kicsiket és nagyokat, aktivitásaink között szerepel például az élő csocsó, az arcfestés, labdalabirintus, rúgássebesség-mérő ill. freestyle-bemutató is.

A stadionban ismét lehetőség lesz hivatalos válogatott termékek megvásárlására, a válogatott mezek mellett kaphatók lesznek a legújabb Ria2 pólók, sálak és sapkák is:

1. A stadionkertben a Szurkolói Falunál (A kapucsoport) ill. a D- és F-kapucsoportnál telepített sátraknál
2. Az elsőszinti külső körüljárón 103, 116, 122 és a 135-ös Fan Shop kioszkokban

A vendéglátás területén újdonságokkal is találkozhatnak a szurkolók a nézőtéri büféknél:

• kézműves hamburgert a 123-as büfében,
• pizzát a 210-es büfénél,
• sült kolbászt a 136, 117, 104, 230, 330 büfékben vásárolhatnak.

Ezen kívül a sorban állási idő csökkentése érdekében mozgóárusokkal is találkozhatnak a nézők, akik perecet, popcornt és sört árusítanak.

A fogyatékkal élő szurkolók számára is nyitva állnak a Puskás Aréna kapui: a mozgáskorlátozott helyekre és a speciálisan kialakított ülőhelyekre történő eljutással kapcsolatban látogasson el az alábbi oldalra:
https://valogatottjegy.mlsz.hu/articles/25/akadalymentesseg

A mérkőzésre minden jegy elkelt.
Kérjük, hogy a helyszínen kövesse munkatársaink útmutatásait! Jó szurkolást!


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.