Nemzetek Ligája: elindult a jegyértékesítés a szeptemberi mérkőzésekre
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2022. augusztus. 19., 10:00
Nemzetek Ligája: elindult a jegyértékesítés a szeptemberi mérkőzésekre

A magyar férfi A-válogatott két Nemzetek Ligája-mérkőzést játszik szeptemberben: 23-án Lipcsében Németország ellen lép pályára, majd három nappal később az olaszok ellen zárja a sorozatot a Puskás Arénában. A Szurkolói Klub tagjai augusztus 26-án, pénteken 10 órától vásárolhatják meg az olaszok elleni hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésre szóló jegyeket. A németországi NL-mérkőzésekre augusztus 29-től válthatók meg a hivatalos belépőkre cserélhető voucherek.

Magyarország-Olaszország

A szeptember 26-i, olaszok elleni budapesti mérkőzésre augusztus 26-án, 10 órakor kezdődik a jegyárusítás, szokás szerint első körben a Szurkolói Klub (SZK) tagjai válthatják meg belépőiket.  Egy személy legfeljebb négy belépőt vásárolhat, és az első napokban kizárólag SZK-tagok számára lehet jegyeket venni.

Amennyiben maradnak jegyek, augusztus 29-én 10.00 órától az SZK-tagsággal nem rendelkezők is megnyílik a vásárlás lehetősége.

A mérkőzésre szóló jegyek elhelyezkedéstől függően 5 000-20 000 forintba kerülnek. A Szurkolói Klub tagjai 20 százalékos kedvezményt kapnak a fenti belépők árából.

Egy személy egy tranzakció során négy jegyet vásárolhat. A jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani, a szükséges személyes adatok (teljes név, születési dátum és hely) megadásával.u

• Belépés a Szurkolói Klubba: https://szurkoloiklub.mlsz.hu/
• Futballkártya kiváltása az SZK-belépéshez: https://klubkartya.mlsz.hu/
• Ügyfélszolgálat: https://valogatottjegy.mlsz.hu/articles/7/kapcsolat

A jegyvásárlással kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban élő chat szolgáltatás áll a szurkolók rendelkezésére.

Németország-Magyarország

A szeptember 23-i, lipcsei német-magyar mérkőzésre szóló jegyek értékesítése augusztus 29-én 10:00 órakor kezdődik a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, és szeptember 18-án éjfélig vagy a készlet erejéig tart. A vásárlók vouchereket kapnak, melyeket a későbbiekben válthatnak át hivatalos jegyekre. A belépők egységesen 15 000 forintba kerülnek.

Névátírásra kizárólag az értékesítési időszakban van lehetőség. Értékesítés után már nem lehet módosítani a jegytulajdonosok adatain. A voucherek hivatalos meccsjegyre történő átváltásának helyszínéről és időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.