Nemzetek Ligája: augusztus 16-án indul a bérletértékesítés
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2024. augusztus. 02., 16:15
Nemzetek Ligája: augusztus 16-án indul a bérletértékesítés

Férfi A-válogatottunk szeptemberben megkezdi szereplését a Nemzetek Ligája idei kiírásában, továbbra is az A-ligában. A három hazai mérkőzésre augusztus 16-tól lehet bérletet vásárolni, a németek elleni düsseldorfi összecsapásra augusztus 7-én kezdődik a jegyértékesítés.

A magyar válogatott a bosnyák, a német és a holland együttessel került azonos csoportba a Nemzetek Ligájában, a csoportmérkőzéseket szeptemberben, októberben és novemberben játsszák le a csapatok. A magyar válogatott Nemzetek Ligája-programja a következő:

Szeptember 7., 20.45 Németország-Magyarország

Szeptember 10., 20.45 Magyarország-Bosznia-Hercegovina

Október 11., 20.45 Magyarország-Hollandia

Október 14., 20.45 Bosznia-Hercegovina-Magyarország

November 16., 20.45 Hollandia-Magyarország

November 19., 20.45 Magyarország-Németország


A válogatott három hazai mérkőzésére szóló Nemzetek Ligája-bérletek árusítása augusztus 16-án, 10 órakor kezdődik meg, és a készlet erejéig vagy augusztus 31-ig tart. Amennyiben minden bérlet elfogy, az egyes mérkőzésekre külön-külön már nem lesz lehetőség jegyvásárlásra.

A bérleteket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani a választott kategóriának megfelelő áron (ld. az alábbi táblázatot). A vásárláshoz nincs szükség regisztrációra, valamint klubkártya/futballkártya sem szükséges, a személyes adatok megadása azonban kötelező. Egy tranzakció során legfeljebb négy bérlet vásárolható.

Amennyiben nem fogy el az összes bérlet, az első hazai mérkőzésre, a Bosznia-Hercegovina elleni találkozóra szeptember 2-án kezdődik az egy mérkőzésre szóló belépők értékesítése.

Az első idegenbeli találkozóra, a németek elleni düsseldorfi összecsapásra szóló jegyeket augusztus 7-25-ig lehet megvásárolni voucher formájában (a voucherek jegyre váltásáról a későbbiekben tájékoztatjuk a szurkolókat). Erre a találkozóra a jegyek egységesen 14 ezer forintba kerülnek.

Emlékeztetjük a szurkolókat, hogy a 2024-es Nemzetek Ligája-mérkőzések nem részei a Szurkolói Klub pontgyűjtő rendszerének. A szurkolók részéről fogalmazódott meg a kérés, hogy a teltházas mérkőzések ne kerüljenek be a pontgyűjtő rendszerbe, ezzel elkerülve a jegyhez jutók dupla elismerését, illetve azt, hogy a lemaradók duplán hátrányba kerüljenek.

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Marco Rossi: Ez szégyenteljes eredmény
Marco Rossi: Ez szégyenteljes eredmény

A szövetségi kapitány szerint elfogadhatatlan, hogy a második német gól után már csak egy csapat volt a pályán a düsseldorfi Nemzetek ...

Nem volt esélyünk Düsseldorfban, fölényes német siker az NL-rajton
Meccsbeszámoló
Ötödik meccsünkre készülünk a bosnyákok ellen

A szövetségi kapitány szerint elfogadhatatlan, hogy a második német gól után már csak egy csapat volt a pályán a düsseldorfi Nemzetek ...