Legyetek ott virtuálisan az Albánia elleni mérkőzésen
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2021. október. 08., 13:58
Legyetek ott virtuálisan az Albánia elleni mérkőzésen

A válogatott hétvégi mérkőzésén újra elérhető lesz az MLSZ FanXP alkalmazás, amelyen keresztül szurkolói fotókkal lehet biztatni a magyar csapatot - egyenesen a Puskás Aréna kivetítőiről.

Az Albánia elleni hazai világbajnoki selejtező mérkőzésen ugyan zárt kapuk mögött játszik Marco Rossi szövetségi kapitány csapata, az MLSZ FanXP mobilalkalmazás egy olyan megoldást kínál a szurkolók számára, amelynek segítségével virtuális formában becsempészhetők lesznek a Puskás Arénába. A csapatnak nagy szüksége lesz a szurkolók támogatására, így ismét megnyílik a lehetőség, hogy a már korábban is bizonyított MLSZ FanXP applikáción keresztül buzdítsátok a játékosokat.

A ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ csapata által fejlesztett innovatív alkalmazásnak köszönhetően motiváló üzenetekkel ellátott fotókat tudtok beküldeni az eseményre, amelyek a helyszíni, közvetlenül a pálya melletti kijelzőkön és óriáskivetítőkön jelennek meg, így bármely szurkoló kifejezheti otthonról is a támogatását.

Az applikáció ingyenesen letölthető az okostelefonokhoz tartozó webáruházakból. Az elkészített fotó a jóváhagyást követően az esemény nevével és a magyar labdarúgó válogatott színeivel ellátott, Ria2 márkázott keretet kap, melyen a kiválasztott szurkolói üzenet is megjelenik. Az így létrehozott képek kikerülnek a Puskás Aréna óriáskivetítőire, valamint a pálya melletti kijelzőkre, így akár maguk a játékosok is találkozhatnak a beküldött fotókkal, és érezhetik, hogy a szurkolók otthonról is a csapat mellett állnak.

Az MLSZ és a Seyu ezúttal egy közös nyereményjátékot is meghirdet, amelynek keretén belül a szurkolói szelfiket beküldők közül 10 szerencsés 1–1 db RiaRia pólót kap ajándékba.

Ahhoz, hogy szurkolóként felkerülj a kijelzőkre és legyen esélyed megszerezni a nyeremények egyikét, nem kell mást tenned, mint:

1.) Töltsd le az MLSZ FanXP alkalmazást (Android: https://bit.ly/MLSZ_FanXP_Android, iOS: https://bit.ly/MLSZ_FanXP_iOS)
2.) Jelentkezz be Google vagy Facebook fiókkal
3.) Jelöld be kedvencnek: magyar labdarúgó válogatott
4.) Válaszd ki a Magyarország–Albánia mérkőzést
5.) Készíts egy fotót, adj hozzá egy szurkolói üzenetet, majd oszd meg a képet!

Az esemény nevével és a magyar válogatott színeivel, valamint a Ria2-vel fémjelzett szurkolói képeket ti is könnyedén megoszthatjátok a közösségi média felületeken. A Seyu a mérkőzést követően a beérkezett szurkolói képeket egy albumban közzéteszi. Kövesd a Seyu és az MLSZ oldalát, hogy értesülj a fotógyűjteményekről.

A magyar válogatott ismét számít a támogatásodra! Küldj Te is egy szelfit, és legyél ott virtuálisan az összecsapáson!

A nyereményjáték teljes szabályzata az alábbi linken található.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.