Szülinapos sérült Telkiben
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2018. november. 13., 17:40
Szülinapos sérült Telkiben

Bokasérülést szenvedett Ugrai Roland a férfi A-válogatott kedd esti edzésén. Szerda reggel, a tüzetesebb vizsgálatok után derül majd ki a pontos diagnózis, így az is, hogy számolhat-e a támadóval a szakmai stáb az e heti két Nemzetek Ligája-találkozón.

A Marco Rossi vezette szakmai stáb délelőtt és délután is edzést tartott a kerettagoknak, akik közül a második edzésen megsérült a ma születésnapját ünneplő Ugrai Roland. A támadónak az egymás elleni játék közben maga alá fordult a bokája, így nem is tudta folytatni az edzést. Az viszont csak szerda reggel, a részletesebb vizsgálatok után derül ki, hogy pontosan milyen és mennyire súlyos sérülést szenvedett a ma 26 éves játékos. Az esti sérülését követően az ebéd utáni köszöntésekor elmondott szavai is átértékelődnek: 

- Nagyon örülök, hogy újra itt lehetek veletek. Ajándékként pedig csak annyit szeretnék, hogy nyerjük meg ezt a két mérkőzést, ami ezen a héten ránk vár – fogalmazott Ugrai.

A délelőtti gyakorláson különböző támadási és védekezési variációkat gyakoroltak a játékosok két csoportra osztva, egymás elleni játék keretében. A délutáni edzésen ezek mellett a rögzített játékszituációk begyakorlása is szerepelt.

A délutáni edzést megelőzően Kovács István az Autistic Art Alapítvány nagykövetét, Bihari Ádámot fogadta Telkiben. A Mol Vidi FC középpályása a Tallinnban viselt mezét ajánlotta fel az alapítványnak, amely autista otthonokat támogat. A mezt természetesen dedikálta is „Kokó,” hiszen így az alapítvány reményei szerint nagyobb összeggel tudják majd segíteni az otthonokat a mez elárverezését követően.

– Örömmel ajánlottam fel a mezemet, mert őszintén vallom, hogy segíteni jó – fogalmazott Kovács István. – Tudom, hogy jó helyre kerül a mezem, valamint jó és nemes célt szolgál majd. Bár sajnos nem győztes meccsen volt rajtam, de remélem, hogy csütörtökön egy diadallal köszörüljük ki a tallinni csorbát. Bízom benne, hogy sokan ott lesznek majd a Groupama Arénában és űznek, hajtanak, biztatnak minket.

A válogatott szerdán délután tartja utolsó edzését az Észtország elleni meccs előtt, melyre az alábbi linken kaphatóak jegyek:

Megkezdődött a jegyértékesítés a novemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre

Megkezdődött a jegyértékesítés a novemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre

Férfi A-válogatottunk november 15-én az észt, november 18-án a finn válogatottat fogadja Nemzetek Ligája-mérkőzésen a Groupama Arénában. Az MLSZ Szurkolói Klubjának tagjai kedvezményes áron, és korábbi időpontban válthatják meg a mérkőzésekre szóló belépőiket.

Tovább

Fotógaléria a ma esti edzésről:

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.