Kedden már közel teljes létszámban edzett a válogatott
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2023. október. 10., 18:17
Kedden már közel teljes létszámban edzett a válogatott

Egyedül Lang Ádám hagyta ki a délutáni edzést, miután hétfőn kisebb sérülést szenvedett.

Férfi A-válogatottunk hétfőn még több csoportban gyakorolt Telkiben, a keret egyik fele regenerációs munkát végzett, a másik fele pedig már teljes értékű edzésen vett részt.

A férfi A-válogatott megkezdte a felkészülést a csoportrangadóra

A férfi A-válogatott megkezdte a felkészülést a csoportrangadóra

Marco Rossi együttesének játékosai hétfőn délben találkoztak a telki edzőközpontban. A létszám ma estére már majdnem teljes lesz, mindössze Gulácsi Péter csatlakozik később a 26 játékos közül.

Tovább

Marco Rossi kedden már csak egy játékosra nem számíthatott a Telkiben tartózkodó játékosok közül a gyakorláson: Lang Ádám a hétfői edzésen rúgást kapott a bokájára, így a szakmai és az orvosi stáb úgy döntött, hogy a védő elővigyázatosságból kihagyja az edzést.

A tréning előtt a válogatottba hosszú kihagyás után visszatérő Nagy Zsolt, valamint az utóbbi hetekben a Freiburg színeiben remeklő Sallai Roland állt a sajtó rendelkezésére.

– Folyamatosan próbáltam felépíteni magam a hosszú sérülés után, és mostanra szerencsére teljesen utolértem magam, motiváltan várom a kihívásokat. Biztos vagyok benne, hogy a szerbek szeretnének revánsot venni a kinti győzelmünk után, ennek megfelelően nagyon harcos ellenfélre számítok, de a célunk ugyanaz, mint Belgrádban: szeretnénk legyőzni őket – mondta Nagy Zsolt, aki újságírói kérdésre válaszolva elmondta, számára nagy motivációt jelent, hogy Kerkez Milos jó teljesítményt nyújt a posztján, és bízik benne, hogy a Bournemouth szélsőjét is motiválja majd, hogy nagyobb lesz a rivalizálás a bal oldali szárnyvédő pozíciójában.

Sallai Roland gólokkal és jó játékkal járult hozzá a Freiburg szezonrajtjához, és bízik benne, hogy a válogatottba is át tudja menteni a formáját:

– Örülök a sikeres szezonkezdetnek, remélem, a válogatott mérkőzésein is folytatom a jó sorozatot. A legfontosabb azonban az, hogy csapatként nyújtsunk kiemelkedő teljesítményt a szerbek ellen, és ismét jó eredményt érjünk el ellenük. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fájdalmas volt számukra a belgrádi vereség, és extra motivációval játszanak majd ellenünk, de csapatként másodszor is felülmúlhatjuk őket. Sokat számít majd, hogy telt ház előtt, a világ egyik legjobb szurkolótábora előtt játszhatunk, miattuk is szeretnénk jól szerepelni szombaton. A célunk az Eb-részvétel kiharcolása, ehhez nagyon fontos lépés lenne jó eredményt elérni a szerbek ellen – fogalmazott Sallai Roland.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.