Ismét megtelik a Puskás Aréna
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2022. szeptember. 25., 18:00
Ismét megtelik a Puskás Aréna

A magyar-olasz Nemzetek Ligája-mérkőzése napján a Puskás Aréna Parkban már 18:15-től programok várják a szurkolókat, ezért – és a sorok elkerülése érdekében is – érdemes legalább másfél órával a találkozó előtt a helyszínre érkezni.

A telt házas mérkőzések esetében már megszokott módon azt javasoljuk, hogy mindenki lehetőség szerint a közösségi közlekedést, a metró- és villamosjáratokat vegye igénybe a Puskás Aréna megközelítésekor, és érkezzen időben. A BKK információkkal és járatsűrítéssel segíti a szurkolókat, ugyanakkor az autósközlekedés korlátozása várható a környéken. A kapukat 17:45-kor nyitják. A megszokott módon, a Szoborparkban, a Toronyépület közelében Szurkolói Falu várja az időben érkezőket, akik korábbi válogatott játékosokkal is találkozhatnak.
 
Fontos megemlíteni az előttünk álló mérkőzésről szólva, hogy a korábbi rendbontások és diszkriminatív viselkedés miatt az Eb-győztes elleni összecsapást is az UEFA felfüggesztett büntetésének terhe alatt játssza a válogatott. Gyűlöletnek és rasszizmusnak semmi helye a válogatott mérkőzésein! Ahhoz, hogy a nézők a jövőben is a helyszínen szurkolhassanak a csapatnak, önfegyelemre és az ellenfél tiszteletére is szükség van. Nem szabad okot szolgáltatni további szankciókhoz, különösen rasszista vagy kirekesztő megnyilvánulásokkal.

 
További információk:
 
A szurkolói falu aktivitásai: arcfestés, élőcsocsó, footgolf, biliárdfoci, dartsfoci, gombfoci, freestyle focisták.
 
A Legendák közönségtalálkozója: 19:20-20:00.
 
A Szurkolói Falu mellett étel- és italkínálat várja a szurkolókat (fizetni kizárólag kártyával lehetséges, készpénzes fizetési lehetőség nem lesz. Akinek van korábbról, beválthatja a RePohár-kuponjait).
 
Szurkolói boltok (Ria2-termékek): mind a négy bejárat közelében, az első szinten (103, 116, 122, 135-ös kioszkok), illetve mindkét VIP-ben.

 
Rendőrségi közlekedési zárás: 18:45
 
Megállási és várakozási tilalom a csatolt közlekedésrendészeti intézkedés szerint lesz (meccsnapon reggel 8-tól, a lakók igényeinek figyelembevételével)
 
A stadionba nagyobb csomag bevitelére nem lesz lehetőség, a maximális méret A4-es nagyságú.

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.