Hatszáz szurkoló buzdítása mellett edzett a válogatott
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2024. június. 13., 10:55
Hatszáz szurkoló buzdítása mellett edzett a válogatott

Szerdán a szurkolók kerültek a középpontba a magyar válogatott edzésén, valamint a csapat főhadiszállására látogatott a női válogatott légiósa, a Kölnben futballozó Zeller Dóra is.

Szerdán délután a mindössze pár ezres lakosságú Weiler im Allgäuban ritkán látható élettel telt meg a magyar válogatott sajtóközpontja mellett fekvő  futballpálya: helyi és környékbeli szurkolók százai töltötték meg a helyi falusi csapat, az FV Rot-Weiß Weiler pályáját. Az érdeklődők a magyar válogatott játékosai miatt érkeztek a stadionba, és falufesztiváli hangulatban tekinthették meg Szoboszlai Dominikék bő egyórás edzését. A nyilvános edzésen természetesen nem gyakorolt taktikai elemeket a csapat, Marco Rossi szövetségi kapitány frissítő jellegű, játékos gyakorlatokat tartalmazó tréninget talált ki erre a napra. A keretből egyedül Nego Loic nem tartott a társakkal, ő továbbra is külön edz az írek elleni meccsen összeszedett sérülése miatt.

A lelátón figyelte az edzést a női A-válogatott támadója, a Kölnben légióskodó Zeller Dóra is, aki az MLSZ meghívására érkezett Weilerbe. Dóra a sajtóközpontban töltötte a teljes délutánt, beszélgetett a magyar újságírókkal a női válogatott Svájc elleni sikeréről, a Kölnben tapasztalható Eb-lázról és a férfi válogatott Eb-esélyeiről is, majd egyéni interjúkat adott a médiának.

A magyar válogatott játékosaira a nyílt edzés után egy kellemes feladat várt, az aláírásokért, közös fotókért sorban álló szurkolók kívánságait teljesítették Marco Rossi szövetségi kapitánnyal együtt.

Szalai Attila, miközben kiosztott néhány tucat aláírást a szurkolóknak, villáminterjút is adott az MLSZ TV-nek, amelyben elmondta: szombaton kőkemény csatára és harapós magyar válogatottra számít a svájciak elleni összecsapáson.

Ami a csütörtöki programot illeti: két nappal a Svájc elleni nyitómeccsünk előtt már a szombati taktika kapja a főszerepet a délutáni edzésen, ezúttal már természetesen érdeklődők nélkül, zárt kapuk mögött.

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Helyi gyerekek faggatták a válogatott játékosait
Helyi gyerekek faggatták a válogatott játékosait

Hétfőn rendhagyó sajtótájékoztatót tartott németországi főhadiszállásán a magyar válogatott: a Kerkez Milos és Gulácsi Péter részvételével ...

Két különböző arcát mutatta Svájc ellen a válogatott
Meccsbeszámoló
Szoros a mérlegünk a németek ellen

Hétfőn rendhagyó sajtótájékoztatót tartott németországi főhadiszállásán a magyar válogatott: a Kerkez Milos és Gulácsi Péter részvételével ...