Hálás a szurkolóknak a válogatott
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2016. június. 22., 21:29
Hálás a szurkolóknak a válogatott

A portugálok elleni 3-3-as döntetlent követően Dzsudzsák Balázs és Gera Zoltán is külön köszönetet mondott a válogatott mögött álló szurkolóknak. Nyilatkozatok az utolsó csoportmeccs után.

Dzsudzsák Balázs: - Fantasztikus meccset játszottunk, az első perctől kezdve jól fociztunk, pedig a világ egyik legjobbja volt az ellenfél. Még sosem játszottunk ebben az összetételben, ennek ellenére nagyszerűen teljesítettünk, három gólt szerezni a portugál válogatott ellen óriási dolog. Büszke vagyok a szurkolókra is, mert ismét csodásak voltak. Pályafutásom során első alkalommal szereztem két gólt egy meccsen a válogatottban, amire nagyon büszke vagyok, de nem ez a legfontosabb, hanem az, hogy a csapat kivívta a továbbjutást.

Gera Zoltán: - Nagyszerű mérkőzés van mögöttünk, most már várjuk a következő összecsapást. Nem számít, ki lesz az ellenfél, szeretnénk élvezni azt a találkozót is, mindenki alig várja, hogy ismét pályára léphessen. Szerények maradunk, mert tudjuk, akárki is lesz az ellenfelünk a nyolcaddöntőben, nehéz csata vár ránk. Elmondhatatlan érzés, hogy a stadionban húszezren szurkoltak nekünk, otthon pedig százezrek állnak mögöttünk. Nagyon hálásak vagyunk ezért.

Király Gábor: - A legjobb játékunkat hoztuk a mérkőzésen. Nagy volt a hőség, de végig pariban voltunk a portugálokkal. Az, hogy három gólt szereztünk, és csoportelsőként jutottunk tovább, mindent elmond a teljesítményükről.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.