Georges Leekens: Mindenki keményen dolgozott a szerdai tréningeken

2018. március. 21., 22:28   |    

Georges Leekens: Mindenki keményen dolgozott a szerdai tréningeken

Szerda délután a labdarúgó A-válogatott minden tagja teljes értékű edzésmunkát végzett Telkiben. Mind a 26 játékos egészséges, így a kerettagok közül senkit sem kell nélkülöznie Georges Leekensnek pénteken, a kazahok ellen.

A délelőtti programban konditermi edzés szerepelt, melyet videózás előzött meg. Ennek során a szakmai stáb részletes információkkal látta el a játékosokat a péntek esti ellenfél játékával és játékosaival kapcsolatban. A délutáni edzés előtt viszont már a saját taktikai felállásunkat, variációinkat ismertette a szakmai stáb a csapattal.

A délutáni bő egyórás edzésen ezeket gyakorolták a labdarúgók, illetve ezeket kellett begyakorolniuk az egymás elleni játék során is. A nap során a csapat közösen ellátogatott a telki templomba is. Csütörtökön délután a meccs előtti utolsó, hivatalos edzés szerepel a válogatott programjában, illetve délután a mérkőzések előtti napon megszokott sajtótájékoztatót tartja meg a szövetségi kapitány.

- Szerencsére a mai időjárás már jobb volt, mint az utóbbi napokban, így a centerpályán edzhettünk - mondta az mlsz.hu-nak Georges Leekens. - Igen keményen dolgozott mindenki a mai tréningeken, elégedett vagyok az elvégzett munkánkkal. Holnap már a célegyenesbe érünk, ráadásul az U21-es csapatért és az U17-esért is izgulhatunk. Utóbbit természetesen Szélesi Zoltán dirigálja majd 14 órától Szlovénia ellen, majd délután 17 órára visszaér Telkibe, hogy az A-csapat edzésén dolgozzon. Mindkét utánpótláscsapatunknak sok sikert kívánok holnapra - zárta mondandóját a szövetségi kapitány.


Főszponzoraink
Szponzoraink