Főszerepben a regeneráció
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2018. szeptember. 09., 20:58
Főszerepben a regeneráció

Férfi A-válogatottunk nem sokkal éjjel 2 óra előtt érkezett meg Telkibe Tamperéből. A mai napon két csoportban edzettek a kerettagok, de két születésnapi köszöntés is történt vasárnap.

A játékosok az éjszakai hazaérkezést követően nyugovóra tértek, azonban délelőtt 11-kor már az edzőteremben illetve a pályán voltak. Ahogy az ilyenkor szokásos, azok a labdarúgók, akik előző nap kezdők voltak regenerálóedzésen vettek részt, a többiek pedig teljesértékű tréninget végeztek. A mai és a holnapi legfontosabb feladata ugyanis az, hogy a rendelkezésre álló rövid idő alatt a lehető legjobban regenerálódjanak a keret tagjai és így kedden a lehető legjobb állapotban állhassanak a szövetségi kapitány rendelkezésére.

Az edzést követő ebéd végén a csapat nevében két ünnepeltet is köszöntött Szalai Ádám csapatkapitány. Marco Rossi és a felszerelésekért felelős Hegyesi László is a mai napon ünnepelte születésnapját, ajándékba pedig mindketten egy-egy a nevükkel ellátott mezt kaptak ajándékba, melyeket minden játékos és stábtag aláírt.

Bár Marco Rossi volt az ünnepelt, ő is meglepte a csapatot: a délutáni pihenőt követően a családtagok meglátogathatták a játékosokat és a stábtagokat az edzőközpontban. Ennek köszönhetően a csapat érzelmileg is feltöltődve folytathatja a munkát a hétfői napon, amikor is a hivatalos edzés és sajtótájékoztató szerepel a programban.

Hétfőn a görög válogatott is megérkezik Budapestre.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.