Anglia-Magyarország: szurkolói információk
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2022. június. 14., 14:22
Anglia-Magyarország: szurkolói információk

A magyar válogatott június 14-én 20.45-től a wolverhamptoni Molineux Stadionban lép pályára az angolok ellen. A mérkőzésre utazó magyar szurkolók a mérkőzés napján válthatják át vouchereiket hivatalos meccsjegyre.

A június 14-i Anglia-Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzésre utazó szurkolók az alábbi helyszínen válthatják át vouchereiket hivatalos meccsjegyre Wolverhamptonban:

The Bluebrick Table Table
191 Broad Gauge Way, Wolverhampton WV10 0BA, Egyesült Királyság

A jegyek átváltására a mérkőzés napján, 2022.06.14-én 11:00 órától az első félidő végéig (20:30) van lehetőség. Érdemes időben érkezni, és előre beszerezni a hivatalos meccsjegyeket.

Mint ismert, az UEFA korábban felfüggesztett zárt kapus büntetést is kiszabott a magyar válogatottra, amely továbbra is érvényben van, és súlyos szurkolói szabályszegés esetén azonnal életbe léphet. Arra kérjük a szurkolókat, hogy sportszerűen buzdítsák a magyar csapatot, tartózkodjanak a rasszista megnyilvánulásoktól, vagy bármilyen kirekesztő rigmustól, ne tartsanak maguknál az UEFA által tiltott jelképeket (ideértve az egyértelműen tiltott „Nagy Magyarország” és a „Ne térdelj” jelképeket tartalmazó molinókat is).

A mérkőzésnek otthont adó Molineux Stadionnál nincs értékmegőrző, a szervezők maximum A4-es méretű táskák bevitelét engedélyezik. Tilos a zászlórudak és előzetes engedély nélkül a leghosszabb oldalán 1,5 métert meghaladó bármilyen tartalmú zászló/banner bevitele. Az ittas állapotban belépésre jelentkező szurkolóktól megtagadhatják a beléptetést.

Tilos az ülőhelyes szektorokban állva szurkolni is, és tilos a menekülési útvonalakon (stadion lépcsőin) tartózkodni.

Jó szurkolást kívánunk!


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.