U21-es Eb: Zárt kapuk mögött játszanak a csapatok
U21 férfi   |   Csapat   |   2021. március. 01., 18:40
U21-es Eb: Zárt kapuk mögött játszanak a csapatok

A részben hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokság márciusi csoportkörében a koronavírus-járvány miatt nézők nélkül, üres stadionokban lépnek pályára az U21-es válogatottak.

Egy hónap múlva kezdődik az U21-es Európa-bajnokság!

Egy hónap múlva kezdődik az U21-es Európa-bajnokság!

Pontosan egy hónap múlva kezdődik a magyar-szlovén közös rendezésű U21-es Európa-bajnokság! A Gera Zoltán vezette magyar válogatott március 24-én a németekkel mérkőzik meg Székesfehérváron, három nappal később a románokkal találkozunk a Bozsik-stadionban, majd 30-án, az utolsó csoportmérkőzésen Hollandia lesz az ellenfelünk Székesfehérváron.

Tovább

Az UEFA a jelenleg érvényes szlovén és magyar járványintézkedések alapján úgy döntött, hogy zárt kapuk mögött lehet csak megrendezni az U21-es Európa-bajnokság csoportkörét márciusban.

A Gera Zoltán vezette magyar csapat március 24-én a németekkel mérkőzik meg Székesfehérváron, három nappal később a románokkal találkozik a Bozsik-stadionban, majd 30-án, az utolsó csoportmérkőzésen Hollandia lesz az ellenfél Székesfehérváron. Az M4 Sport a magyar együttes mindhárom találkozóját élőben közvetíti.

Az UEFA figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását a két rendező országban, Szlovéniában és hazánkban, és a kiesési szakaszhoz közeledve fog arról dönteni, hogy a júniusi összecsapásokon már lehetnek-e nézők a stadionokban.


Címkék:

Kapcsolódó hírek