Utolsó összetartását zárta az U21-es válogatott
U21 férfi   |   Archívum   |   2013. május. 14., 20:25
Utolsó összetartását zárta az U21-es válogatott

Az Európa-bajnoki selejtező sorozatra készülő U21-es válogatott utolsó felkészülési meccsét játszotta az albánok elleni, júniusi összecsapás előtt.

Róth Antal együttese bő három héttel az első Eb-selejtező előtt, a felkészülés utolsó összetartásán vett részt Telkiben. A háromnapos edzőtáborozást a KTE Phoenix-Mecano NB I-es csapata elleni edzőmérkőzés zárta, a találkozó 1-1-es döntetlent hozott, az U21-es válogatott gólját Radó András szerezte.

- Nem tetszett, amit a mérkőzés első félidejében láttam, abszolút ritmustalanul, ütemtelenül, pontatlanul játszottunk, szerencsére az eredményben ez nem mutatkozott meg. A második félidőben már egy szebb arcát mutatta a csapat, ekkor nagyjából sikerül megvalósítani, amit elterveztünk, a végeredményt reálisnak tartom - mondta a mérkőzésről Róth Antal szövetségi edző.

A válogatott szakvezetője hozzátette: a szokásosnál is több helyen kellett megváltoztatnia a keretet, több játékos klubja kérésére nem tudott részt venni az összetartáson.

- A felkészülés során már megszokhattuk, hogy a csapat személyi összetételét tekintve nem mindig tudtuk megvalósítani az elképzeléseinket, nem tudtunk állandóságot kialakítani a keretnél. Ezúttal lényegesen több helyen kellett változtatni a kereten, mint általában, de ennek pozitív oldala is van, mert így sok játékost megnéztünk, szélesebb játékosbázisból válogathatunk a későbbekben. Az biztos, hogy három hét múlva, Albániában olyan összetételben lépünk pályára, amilyenben még sosem játszottunk korábban - tette hozzá Róth Antal.

U21-es válogatott - KTE-Phoenix Mecano 1-1 (1-1)
U21-es válogatott, 1. félidő: Jova Levente - Króner Martin, Jagodics Márk, Poór Patrik, Deutsch Bence - Radó András, Windecker József, Vécsei Bálint, Kleinheisler László - Vass Patrik, Ugrai Roland
2. félidő: Dombó Dávid - Nagy János, Tóth Ferenc, Batik Bence, Nagy Zsolt - Gyurján Bence, Szakály Attila, Patvaros Zsolt, Skriba Máté - Pekár László, Bacsa Patrik


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U21: Hosszú sorozatot kezd meg kedden a válogatott
U21: Hosszú sorozatot kezd meg kedden a válogatott

A magyar U21-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban: Gyirmóton a máltaiakat fogadja.

U21: Tanulni kell a győzelemből
Meccsbeszámoló
U21: Lendületet adhat a folytatásra a keddi győzelem

A magyar U21-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban: Gyirmóton a máltaiakat fogadja.