Kihasználták hibáinkat az osztrákok
U21 férfi   |   Archívum   |   2012. október. 15., 09:28
Kihasználták hibáinkat az osztrákok

U21-es válogatottunk 3-1-es vereséggel zárta ausztriai felkészülési mérkőzését.

Róth Antal együttese múlt héten 3-1-re legyőzte a moldáv korosztályos csapatot, hétfőn, az összetartás második mérkőzésén, Ausztriában mérkőzött meg a házigazdákkal. A mieink a Jova Levente (Dombó Dávid, 46.) - Baráth Botond (Nagy János, 68.), Otigba Kenneth, Kelemen Dávid (Jagodics Márk, 46.), Farkas Norbert - Szakály Attila, Adorján Krisztián (Pekár László, 77.), Tölgyesi Viktor (Vécsei Bálint, 46.) - Gyurján Bence (Zamostny Balázs, 46.), Bacsa Patrik (Vernes Richárd, 68.), Ugrai Roland összeállításban szerepeltek a találkozón. A hazaiak szokatlanul nagy tempót diktáltak a mérkőzésen, a jókora iram súlyos egyéni hibákat eredményezett a magyar válogatottnál, az egyik ilyen védelmi megingást már a meccs elején góllal büntette az osztrák együttes. A 26. percben Adorján Krisztián szabadrúgásból egyenlített, ám a hajrához közeledve az osztrákok kihasználták mezőnyfölényüket, és kétszer is bevették Jova Levente kapuját. A fordulás után kiegyenlítettebbé vált a mérkőzést, de az irányítást nem sikerült átvennie a magyar csapatnak, a lefújásig nem változott az eredmény. - A mérkőzés első félidejét nagy iram jellemezte, mi ezt nehezen vettük fel, különböző játékelemekben több pontatlanságot vétettünk, mindezt a gólok előtti szituációkban súlyos egyéni hibák is tetézték. A jókora nyomás alatt könnyen elvesztettük a labdát, kevés lehetőséget dolgoztunk ki, a párharcok zömében az ellenfél fölénk tudott kerekedni. A második félidőben már kiegyenlítetté vált a játék, de továbbra sem sikerült megvalósítanunk, amit a meccs előtt elterveztünk - értékelt a lefújás után Róth Antal.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U21: Hosszú sorozatot kezd meg kedden a válogatott
U21: Hosszú sorozatot kezd meg kedden a válogatott

A magyar U21-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban: Gyirmóton a máltaiakat fogadja.

U21: Tanulni kell a győzelemből
Meccsbeszámoló
U21: Lendületet adhat a folytatásra a keddi győzelem

A magyar U21-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban: Gyirmóton a máltaiakat fogadja.