Kedden utazik Moszkvába a csapat
U21 férfi   |   Archívum   |   2006. szeptember. 04., 10:59
Kedden utazik Moszkvába a csapat

Róth Antal szövetségi edző együttese készen áll a szerdai, Oroszország elleni Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésre. A szövetségi edző hétfőn délelőtt és délután is edzést vezényel a keret tagjainak. A csapat kedden utazik Moszkvába, ahol már egy döntetlennel is továbbjuthat a csoportból.

Magyarok is szurkolnak majd Moszkvában

Az U21-es csapat a múlt héten 23 fős kerettel kezdte meg a felkészülést. Kemenes Szabolcs, a Ferencváros kapusa együttese vasárnapi, Vecsés elleni mérkőzése után csatlakozott az edzőtáborban az U21-es játékosokhoz. Hétfőre eldőlt, hogy Vermes Krisztián (Újpest FC), Somogyi Csaba (Győri ETO) és Hrepka Ádám (MTK Budapest) nem tart a többiekkel a csapat moszkvai útjára.

A mieink gépe kedden 10 óra 40 perckor száll fel a Ferihegyi repülőtérről, és délután már Moszkvában, a mérkőzés helyszínén tart edzést Róth Antal. Jó hír, hogy magyar szurkolók is a helyszínen bíztatják majd a válogatottat az orosz fővárosban: Bazsánt József technikai vezető elmondta, hogy az oroszországi magyar nagykövetség kisebb küldöttsége ott lesz a találkozón, amelyen a mieink döntetlennel is továbbjutnak a csoportjukból. A csapattal utazik Moszkvába Dunai Antal, az MLSZ szakmai alelnöke, az olimpiai válogatott korábbi sikeres edzője is.

Oroszország-Magyarország U21-es Európa-bajnoki selejtező-mérkőzés, szeptember 6., szerda 14 óra, Moszkva
Játékvezetők: Daniel Stalhammar; Magnus Sjöblom, Erik Bergsten (svédek)


A 6. csoport állása
MAGYARORSZÁG 1 1 0 0 5-0 3
Oroszország 1 1 0 0 5-1 3
Finnország 2 0 0 2 1-10 0


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U21: Hosszú sorozatot kezd meg kedden a válogatott
U21: Hosszú sorozatot kezd meg kedden a válogatott

A magyar U21-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban: Gyirmóton a máltaiakat fogadja.

U21: Tanulni kell a győzelemből
Meccsbeszámoló
U21: Lendületet adhat a folytatásra a keddi győzelem

A magyar U21-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban: Gyirmóton a máltaiakat fogadja.