Huszti Szabolcs csapata a dobogón zárta a bajnokságot
U21 férfi   |   Archívum   |   2009. november. 29., 19:55
Huszti Szabolcs csapata a dobogón zárta a bajnokságot

Vasárnap az utolsó fordulót rendezték meg az orosz bajnokságban. Huszti Szabolcs együttese, a Zenit győzelemmel zárta a szezont, s így a harmadik helyen végzett, ami azt jelenti, hogy jövőre indulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Az angol másodosztály 18. fordulójában magyar rangadót rendeztek, a Gyepes Gáborral felálló Cardiff City a Priskin Tamást a kezdőben szerepeltető Ipswich Townt fogadta. A hazaiak szereztek vezetést a találkozón, de a szünet után az Ipswich megfordította az állást és 2-1-re megnyerte az összecsapást. Gyepes végig a pályán volt, Priskint a második félidőben lecserélték.

A spanyol bajnokságban az Osasuna idegenben 1-0-ra nyert a Zaragoza ellen, Vadócz Krisztián a 83. percben állt be a vendég együttesbe.

Oroszországban a Zenit az utolsó fordulóban 2-1-re legyőzte a Szpartak Moszkvát, ezzel megszerezte a bajnoki bronzérmet, ami egyben BL-selejtezőbeli indulást is jelent az együttesnek. Huszti Szabolcs kezdőként lépett pályára, de az első félidőt sem játszotta végig, a 44. percben második sárgával kiállították. Gaál Miklós a kezdőcsapatban kapott helyet az Amkar Permben, és a 69. percig volt a pályán a Rosztov ellen 1-1-es döntetlent hozó mérkőzésen.

Hollandiában a NAC Breda 3-1-re kikapott az Utrecht otthonában, Fehér Csaba kezdőként 87 perc lehetőséget kapott a vendégek között.

A német másodosztályban Király Gábor csapata, az 1860 München hiába vezetett már két góllal is a Düsseldorf ellen, a találkozó vége 2-2-es döntetlen lett. Király végigjátszotta a mérkőzést.

U21-es válogatottunk csapatkapitánya, Koman Vladimir a szezonban első alkalommal volt kezdő együttesében, az olasz élvonalbeli Bariban. A középpályás a 83. percig volt a pályán, csapata 2-1-re legyőzte a Sienát.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U21: Hosszú sorozatot kezd meg kedden a válogatott
U21: Hosszú sorozatot kezd meg kedden a válogatott

A magyar U21-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban: Gyirmóton a máltaiakat fogadja.

U21: Tanulni kell a győzelemből
Meccsbeszámoló
U21: Lendületet adhat a folytatásra a keddi győzelem

A magyar U21-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban: Gyirmóton a máltaiakat fogadja.