Háromnapos összetartást zárt az U21-es válogatott
U21 férfi   |   Archívum   |   2015. március. 04., 15:08
Háromnapos összetartást zárt az U21-es válogatott

Szalai László új játékosokat is kipróbált a telki edzőtáborozás során.

Az U21-es válogatott ősszel kezdi meg szereplését az Eb-selejtező sorozatban, akkor már azonos válogatottban szerepelnek majd az 1994-es és az 1995-ös születésű labdarúgók. Nyárig azonban külön készül a két korosztály, a 95-ösökre az U20-as világbajnokság vár, a 94-esek pedig felkészülési mérkőzéseken szokják a nemzetközi ritmust. Utóbbi társaságnak az idei első felkészülési találkozót március 26-án rendezik Bükön, ahol a skót válogatott vendégeskedik majd.

Szalai László szövetségi edző egy háromnapos összetartásra hívta össze a korosztályban számításba vett labdarúgókat. A tervezett csapatból többen sérülés vagy klubkötelezettségeik miatt nem tudtak részt venni, így ezúttal egy szűkebb keret készült együtt Telkiben.

- Március végén a skótok ellen játszunk felkészülési mérkőzést, most kihasználtuk az adódó alkalmat, hogy három napot eltöltsünk együtt Telkiben, és gyakoroljuk a tervezett játékunkat - mondta a táborzárás után az mlsz.hu-nak Szalai László. - Az edzőtáborozás során négy edzést tartottunk a keretnek, amely ezúttal nem volt teljes, viszont több olyan játékost is meg tudtunk nézni, akik korábban nem voltak tagjai a válogatottnak, a jövőben azonban kiharcolhatják a helyüket az együttesben.

Az edzőtáborozáson résztvevő keret:

Kapusok:

Banai Dávid (Újpest)
Nagy Gergely (Dunaújváros)

Védők:

Botka Endre (Honvéd)
Eperjesi Gábor (DVTK)
Jagodics Bence (Lombard Pápa)
Kocsis Gergő (Videoton FC)
Csató Martin (Siófok)
Hangya Szilveszter (Vasas)
Pesti Dávid (Cegléd)

Középpályások:

Bese Barnabás (MTK)
Molnár Gábor (Mezőkövesd)
Lőrinczi Attila (Honvéd)
Holender Filip (Honvéd)
Sós Bence (DVSC)
Prosser Dániel (Honvéd)

Támadók:

Ádám Martin (Vasas)
Novák Csanád (KTE)

Címkék:

Kapcsolódó hírek

U21: Hosszú sorozatot kezd meg kedden a válogatott
U21: Hosszú sorozatot kezd meg kedden a válogatott

A magyar U21-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban: Gyirmóton a máltaiakat fogadja.

U21: Tanulni kell a győzelemből
Meccsbeszámoló
U21: Lendületet adhat a folytatásra a keddi győzelem

A magyar U21-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban: Gyirmóton a máltaiakat fogadja.