Gulácsi Péter az A-válogatott keretében
U21 férfi   |   Archívum   |   2012. június. 02., 20:11
Gulácsi Péter az A-válogatott keretében

Kapust 'cserélt' a felnőtt csapat és az U21-es válogatott.

A magyar válogatott szombat hajnalban érkezett haza Prágából, majd a déli órákban szabad program következett, a játékosok családtagjaikkal találkozhattak. Délután Egervári Sándor tréninget vezényelt a játékosoknak - akik egy félidőnél többet játszottak pénteken, regeneráló edzésen vettek részt, a többiek a támadásbefejezést gyakorolták. 

- Az edzés után után egyeztettem Róth Antallal, hogy milyen megoldással tudnánk egymásnak segíteni. Abban állapodtunk meg, hogy a sárga lapjai miatt a keddi mérkőzésről eltiltott játékosok közül Kádár Tamás és Gulácsi Péter is felkerül hozzánk, míg Megyeri Balázs az U21-es kerettel készül tovább, és védeni fog a liechtensteini Eb-selejtezőn. Ez a fajta összedolgozás eddig is jól működött közöttünk, és a két válogatott a jövőben is segíti majd egymást hasonló esetekben -
mondta az mlsz.hu-nak Egervári Sándor. 

A tüzetesebb orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Juhász Roland vádlijában egy két és fél centis izomszakadás keletkezett, a védőre három hét kihagyás vár, de továbbra is az edzőtáborban marad orvosi kezelésekre. Koman Vladimir közel teljes értékű munkát végzett, a vasárnapi tréningen már csatlakozhat a társakhoz, és hétfőn pályára léphet az írek ellen.

A szakmai stáb tagjai ma este a portugál-török felkészülési mérkőzést nézik meg a televízióban, hogy újabb információkhoz jussanak vb-selejtezős ellenfelünkről, Csábi József szövetségi edző pedig elutazott Lengyelországba, ahol személyesen nézte meg az Eb egyik házigazdájának meccsét, amelyen egy másik csoportellenfelünkkel, Andorrával találkozott (a lengyelek 4-0-ra nyertek).


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U21: Hosszú sorozatot kezd meg kedden a válogatott
U21: Hosszú sorozatot kezd meg kedden a válogatott

A magyar U21-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban: Gyirmóton a máltaiakat fogadja.

U21: Tanulni kell a győzelemből
Meccsbeszámoló
U21: Lendületet adhat a folytatásra a keddi győzelem

A magyar U21-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban: Gyirmóton a máltaiakat fogadja.