A kazahok ellen kezdjük a vb-selejtezőt
U21 férfi   |   Archívum   |   2011. december. 14., 16:27
A kazahok ellen kezdjük a vb-selejtezőt

Futsalválogatottunk csütörtökön első meccsén lép pályára a gyöngyösi világbajnoki selejtező tornát.

A mieink csütörtökön a kazahokkal, pénteken a lettekkel, vasárnap az oroszokkal mérkőznek meg, a play off körbe jutáshoz a csoport első vagy második helyét kell megszereznie Frank Tamás együttesének.

Első ellenfelünkről nagyon kevés információ áll a szakmai stáb rendelkezésére, a kazahokat szinte lehetetlen volt feltérképezni. Az biztos, hogy erős csapatuk van, utolsó két felkészülési mérkőzésükön a világ élvonalába tartozó ukránokat is megszorongatták, egy 2-2-es döntetlent értek el ellenük, és a másik egymás elleni összecsapáson is csak 1-0-ra kaptak ki.

 

- Azt tudjuk, hogy a kazah válogatott arra az U21-es csapatra épül, amely ellen három évvel ezelőtt játszott a korosztályos együttesünk. Összeszokott, fiatal gárda vár ránk, s bár kevés információnk van róluk, az biztos, hogy roppant nehéz mérkőzés elé nézünk - mondta Frank Tamás szövetségi edző a felkészülés utolsó napján.

 

A mieink az elmúlt napokban már Gyöngyösön készültek az előttünk álló meccsekre, a szakmai stáb a személyre szabott taktikai elemeket vette át a játékosokkal, és nagy hangsúlyt helyezett a frissítésre is.

 

- Formálódó csapatunk van, de játékosaim becsülettel felkészültek a tornára, és biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek a sikeres szereplésért. Bízom benne, hogy a közönség támogatásával ki tudjuk harcolni a továbbjutást - tette hozzá Frank Tamás.

 

A vb-selejtező programja:

 

December 15.
 

Oroszország - Lettország, 16.00
Magyarország - Kazahsztán, 18.30

 

December 16.
 

Oroszország - Kazahsztán, 16.00
Magyarország - Lettország, 18.30

 

December 18.
 

Kazahsztán - Lettország, 16.00
Magyarország - Oroszország, 18.30

 

Jegyinformációk:

 

A tornát a Gyöngyösi Városi Sportcsarnokban rendezik meg, a felnőtt jegyek 800, a diák- és nyugdíjas belépők 400 forintba kerülnek. A jegyek megvásárolhatók a helyszínen, illetve előrendelhetők a titkarsag@gyongyosisportfolio.hu email címen. Az eletronikusan rendelt jegyeket a K/6-os bejárat pénztárában lehet majd felvenni. Mérkőzésnapokon kapunyitás 15.00 órától, bejárat a K/1 és K/6-os kapuknál. Helyfoglalás érkezés szerint.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U21: Hosszú sorozatot kezd meg kedden a válogatott
U21: Hosszú sorozatot kezd meg kedden a válogatott

A magyar U21-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban: Gyirmóton a máltaiakat fogadja.

U21: Tanulni kell a győzelemből
Meccsbeszámoló
U21: Lendületet adhat a folytatásra a keddi győzelem

A magyar U21-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban: Gyirmóton a máltaiakat fogadja.