Egygólos bosnyák győzelem Telkiben
U18 férfi   |   Csapat   |   2023. szeptember. 20., 14:28
Egygólos bosnyák győzelem Telkiben

Férfi U18-as válogatottunk 1-0-s vereséggel zárta a bosnyákok elleni felkészülési mérkőzését Telkiben.

A mérkőzés első negyedórája kiegyenlített játékot hozott, egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni. A 19. percben egy hatalmas hibát használtak ki a bosnyákok egy kontratámadás során, és első lehetőségükből megszerezték a vezetést (0-1). A folytatásban nem volt meg a mieinkben az átütőerő, Simon Benedeknek volt ugyan egy ziccere, ami kimaradt, de ezt leszámítva nem tudtuk zavarba hozni a bosnyákok védelmét.

A második félidőre feljavult a játékunk, bátrabban, kezdeményezőbben futballoztunk, de hiába birtokoltuk jóval többet a labdát, mint az ellenfél, a lehetőségeinket nem tudtuk gólra váltani, így az eredmény nem változott, a bosnyák válogatott 1-0-ra megnyerte a találkozót.

– Az első félidőben nyújtott teljesítménnyel egyáltalán nem vagyok elégedett, semmit sem tudtunk megvalósítani abból, amit elterveztünk. A szünetben el kellett beszélgetni a csapattal, és talán ennek is köszönhetően a második félidőre némileg feljavult a játékunk, bátrabban, kezdeményezőbben futballoztunk. A cseréink közül többen jól szálltak be, de hiába uraltuk a második félidőt, nem tudtuk gólra váltani a helyzeteket. A mai mérkőzésen nem voltunk elég pontosak, nem vívtuk meg kellő hatékonysággal a párharcokat, ebben mindenképpen fejlődnünk, erősödnünk kell a jövőben – mondta a mérkőzés után Szélesi Zoltán szövetségi edző.

Magyarország-Bosznia-Hercegovina 0-1 (0-1)
Magyarország: Radnóti Dániel - Demkó Márton (Bodrogi Bence, 46.), Bacsa Benjámin, Deme Sebő (Stumpf Gábor, 70.) - Lengyel Noel, Szamosi Ádám (Fenyő Noah, 46.), Farkas Patrik (Rehó Bálint, 60.), Vidnyánszky Mátyás (Szabó Szilárd, 46.), Hornyák Csaba (Mikolay Timóteus, 70.) - Simon Benedek (Bagi Ádám, 46.), Molnár Csaba (Vas Milán, 70.)


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Pályán az U16-os és az U18-as válogatott
Pályán az U16-os és az U18-as válogatott

Férfi U18-as válogatottunk szerdán, U16-os válogatottunk pedig csütörtökön játszik felkészülési mérkőzést Telkiben.

Telkiben edzőtáborozott az U18-as válogatott
Meccsbeszámoló
Gyors gólváltás után döntetlen a görögök ellen

Férfi U18-as válogatottunk szerdán, U16-os válogatottunk pedig csütörtökön játszik felkészülési mérkőzést Telkiben.