Vannak tehetséges fiataljaink
U17 férfi   |   Archívum   |   2008. június. 13., 06:39
Vannak tehetséges fiataljaink

Markó Edina csütörtökön kiválasztó edzést tartott a női U17-es válogatott bő keretének. Együttesünk az októberben Moldovában megrendezésre kerülő Eb-selejtezőre készül.

A szövetségi edző 36 játékos hívott meg az edzésre, hogy teljes képet kapjon a végleges keret kialakítása előtt. Az Eb-selejtező előtt válogatottunkra még felkészülési mérkőzések várnak.

- A kilencvenkettes-kilencvenhármas korosztály tagjai számára tartottunk kiválasztást, és az edzésen tapasztaltakkal elégedett vagyok - nyilatkozta honlapunknak Markó Edina - Ez még csak az első találkozó volt, később is tervezek hasonlót, szűkítés csak augusztus végén várható. Mivel csak a nemzetközi meccseken dőlhet el, ki mire képes a legkomolyabb szinten, szeretnénk július végén edzőmeccset játszani, és úgy tűnik erre lesz is lehetőség. Szerencsére tehetséges fiatalokat láttam, úgy tűnik, végre nálunk is van merítési lehetőség - ha ez egyelőre persze még nem is hasonlítható az élmezőnyhöz tartozó országokéhoz.

A női U17-es válogatott bő kerete:

Tihanyi Franciska, Luczi Evelin, Vörös Viktória, Gáspár Krisztina (Nagykutas), Marsai Nikoletta, Pas Alexandra (Viktória FC), Szarvas Alexandra, Péter Kitti (Ferencváros), Lengyel Dóra, Szlovák Krisztina, Gleich Barbara, Váradi Szandra, Balogh Henrietta (Femina), Halászi Kinga (Halászi Focisuli), Jakab Kata, Pinczi Anita (Grund FC), Horváth Eszter, Jakus Mercédesz,Vesszős Mercédesz, Horváth Fruzsina, Tatai Krisztina, Hegyi Szilvia (MTK), Dénes Dorka, Majnik Vivien (ONFK), Szabó Boglárka (Iris-ONFK), Tell Zsófia, Horváth Evelin, Sipos Lilla (Győri ETO), Molnár Eszter (Bonyhád), Nagy Ágnes, Törteli Dia, Csík Eliza (Kecskemét), Horváth Hanna, Beke Adrienn, Kakuszi Adrienn, Szil Tünde (Szeged)


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U17: Egy gyors góllal nyertek a lengyelek
U17: Egy gyors góllal nyertek a lengyelek

U17-es válogatottunk kedden délután megkezdte szereplését a lengyelországi Syrenka-kupán, a mérkőzést a 3. percben szerzett hazai találat döntötte el.

U17: keddtől a Syrenka Kupán szerepel a válogatott
Meccsbeszámoló
U17: háromgólos győzelem az üzbégek ellen

U17-es válogatottunk kedden délután megkezdte szereplését a lengyelországi Syrenka-kupán, a mérkőzést a 3. percben szerzett hazai találat döntötte el.