Újabb fölényes siker az Eb-selejtezőtornán

2008. október. 25., 17:44   |    

Újabb fölényes siker az Eb-selejtezőtornán

Női U17-es válogatottunk második mérkőzését is megnyerte a Moldovában megrendezett Eb-selejtezőtornán, a mieink szombaton Litvánia ellen 3-0-ás félidő után 6-0-ra győztek.

A második félidőben pörgött fel a csapat

A válogatott Horváth Eszter - Horváth Evelin (Jakab Kata a 66. percben), Tell Zsófia, Gleich Barbara, Marsai Nikolett - Szarvas Alexandra (Pas Alexandra a 66. percben), Halászi Kinga, Tatai Krisztina, Jakus Mercédesz (Pinczi Anita az 54. percben) - Váradi Szandra, Szlovák Krisztina összeállításban játszott.

A 14. percben Váradi Szandra megszerezte a vezetést, de a mieink nem futballoztak könnyedén, pontatlanul, kissé görcsösen játszottak. A 30. percben Jakus Mercédesz kettőre növelte az előnyt, s ettől már oldódott a görcs, a második félidőben jól, gördülékenyen játszott a csapat. A 45. percben Marsai Nikolett 11-esből talált a kapuba, majd Horváth Evelin (52. perc), Szlovák Krisztina (64. perc) és Halászi Kinga (80. perc) is eredményes volt, csapatunk 6-0-ra győzött.

A másik mérkőzésen Ukrajna 9-0-ra verte Moldovát.

- A mérkőzés előtt adódtak nehézségeink, mert Sipos Lilla és Dénes Dorottya megbetegedett
- mondta el honlapunknak Turtóczky Sándor szövetségi edző. - Nem is kezdtünk igazán jól, de ezután magára talált a csapat és magabiztos játékkal nyert, a gólkülönbség akár nagyobb is lehetett volna. Következő ellenfelünk Ukrajna lesz, a két hatpontos csapat találkozóján is győzelemre törekszünk majd.

A csoportelsőségről döntő találkozóra kedden kerül majd sor.

A csoport állása:

1. Magyarország 2 2 - - 19-0 6 pont
2. Ukrajna 2 2 - - 13-0 6 pont
3. Litvánia 2 - - 2 0-10 0 pont
4. Moldova 2 - - 2 0-22 0 pont


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink