U17: Folytatta a franciák elleni felkészülést a válogatott

2017-05-14 19:59:13

A magyar férfi U17-es válogatott egy edzéssel folytatta felkészülését a Franciaország elleni összecsapásra, amely az Eb ötödik helyéről, és a vb-részvételről dönt. Kisebb sérülése miatt nem végzett teljes értékű edzésmunkát Bencze Márk.

A szombati Eb-negyeddöntőkön eldőlt, hogy a magyar férfi U17-es válogatott Franciaországgal játszik az Eb 5. helyéért, május 16-án, 12 órakor (Zágráb, Sesvete, Sv. Josip Radnik stadion).

A két csapat már találkozott az Eb-n: a csoportkörben hatalmas bravúrral 3–2-es magyar győzelem született.

Az akkori kezdőcsapatból sárga lapos eltiltása miatt kedden nem lehet majd ott a pályán Csonka András és Majnovics Martin, illetve Szoboszlai Dominik sem, aki az első meccset sérülése miatt volt kénytelen kihagyni.

Vasárnap a reggelit követően közös sétán vett részt a válogatott, majd ebéd és csendes pihenő következett a délutáni edzést megelőzően. A tréningen kisebb sérülése miatt nem tudott teljes értékű munkát végezni Bencze Márk, a magyar válogatott és a Vitesse támadója.

A franciák elleni mérkőzésen nem ülhet majd a csapat kispadján Szélesi Zoltán szövetségi edző, aki egymeccses eltiltást kapott az UEFA-tól a törökök elleni Eb-negyeddöntőt követően.

Ami a játékvezetőt illeti: nem rá, magamra voltam dühös az adott szituációban, amikor elküldött a kispadról, de ezen nem múlt semmi, a segítőim pontosan tudták, mit kell tenni a hátralévő időben – mondta akkor Szélesi a szituációról.

Kapcsolódó cikkek

U17: legyőztük a dánokat, ott leszünk az elitkörben

U17-es válogatottunk 3-1-re nyert Dánia elleni a hazai rendezésű Eb-selejtező minitorna második játéknapján, ezzel - a hollandokkal együtt - biztosította helyét a tavaszi elitkörben.

Tizenöt nap múlva lesz hivatalos a Dunaújváros kizárása

Az MLSZ fegyelmi bizottsága kizárta a 2008-2009-es NB II-es bajnokságból a Dunaújvárost, mivel a klub képviselője hivatalosan bejelentette a visszalépést.

Alakulóban az U17-es női válogatott

Hevesi Tamás szövetségi edző hétfőn 34 játékosnak tartott edzést Telkiben.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017