Szerdán kezdődik a ráckevei torna
U17 férfi   |   Archívum   |   2008. augusztus. 03., 12:20
Szerdán kezdődik a ráckevei torna

U17-es válogatottunk szerdán 17. 30-kor Lengyelország ellen mutatkozik be a hagyományos ráckevei tornán. Zsivoczky Gyula együttesének tagjai vasárnap a dunavarsányi edzőtáborba költöztek, hogy a múlt heti szombathelyi összetartás után folytassák a felkészülést.

- Tavaly nem jártunk sikerrel Ráckevén, Izraeltől kikaptunk, Lengyelországot tizenegyesekkel legyőztük ugyan, ám a csehek ellen ismét vereséget szenvedtünk - monda el honlapunknak Zsivoczky Gyula. - Az idén természetesen jobb szereplésre számítunk, a hagyományos, rangos tornán házigazda csapatként bizonyítani szeretnénk. A kupa ráadásul fontos állomás az őszi Eb-selejtezők előtt, tehát természetes, hogy ki szeretnénk hozni a csapatból a maximumot.

Nemzeti együttesünk szeptemberben vívja Eb-selejtezőit. A torna meccseire Szombathelyen és Bükön kerül sor, ellenfeleink Bosznia-Hercegovina, Csehország és Grúzia lesznek.

A csapat játékosainak és a szakmai stáb tagjainak sajtófotózására kedden reggel 9 órakor nyílik lehetőség a dunavarsányi edzőtáborban.

Az U17-es válogatott kerete

Ambrusics Róbert (Leister City), Roma Gábor (MTK) - kapusok;

Farkas Márk (Illés Akadémia), Tóbiás Zsolt (Ferencváros), Kelemen Dávid (MTK), Otikba Kenneth (Békéscsaba), Izing Martin (Felcsút), Tar Krisztián (Illés Akadémia), Szakály Attila (Illés Akadémia), Nagy Armand (Budapest Honvéd), Ponczók Csaba (MTK), Gyurján Bence (Illés Akadémia), Skriba Máté (Illés Akadémia), Angyal Norbert (DVSC), Oláh Zsolt (Békéscsaba), Magos Mátyás (Újpest), Szabó György (MTK), Kator Bence (Ferencváros) - mezőnyjátékosok.


Biztonsági tartalékok:

Kurucz Máté (Illés Akadémia), Burcsik Martin (Illés Akadémia), Kalász Milán (Illés Akadémia), Hajnal Gábor (MTK).


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U17: Egy gyors góllal nyertek a lengyelek
U17: Egy gyors góllal nyertek a lengyelek

U17-es válogatottunk kedden délután megkezdte szereplését a lengyelországi Syrenka-kupán, a mérkőzést a 3. percben szerzett hazai találat döntötte el.

U17: keddtől a Syrenka Kupán szerepel a válogatott
Meccsbeszámoló
U17: háromgólos győzelem az üzbégek ellen

U17-es válogatottunk kedden délután megkezdte szereplését a lengyelországi Syrenka-kupán, a mérkőzést a 3. percben szerzett hazai találat döntötte el.