Megnyerte utolsó felkészülési meccsét az U17-es válogatott
U17 férfi   |   Archívum   |   2012. március. 07., 10:10
Megnyerte utolsó felkészülési meccsét az U17-es válogatott

U17-es válogatottunk utolsó felkészülési meccsét játszotta a március 23-án kezdődő Eb-selejtező elitkör előtt.

A hét eleje óta Telkiben edzőtáborozó U17-es válogatott a Hrabina Alex (Dániel Csaba, 41.) - Lorentz Márton, Asztalos Dávid (Kovács Tamás, 68.), Bobál Dávid (Dékány Péter, 65.), Tamás Krisztián (Spandler Csaba, 54.) - Németh Márió (Hujber Tamás, 68.), Nagy Dominik (Kalmár Zsolt, 60.), Berecz Zsombor - Ács Ádám (Farkas Zoltán, 41.) , Bobál Gergely (Sejben Viktor, 54.), Vida Krisztofer (Mayer Milán, 47.) összetételben szerepelt a mérkőzésen, az ellenfél a szlovák Zilina korosztályos csapata volt.

A mieink a kezdő sípszótól kezdve uralták a mérkőzést, és már a 9. percben megszerezték a vezetést is, Nagy Dominik bal oldali beadása után Berecz Zsombor 12 méterről lőtt a kapuba. A 17. percben Bobál Dávid kapott jó labdát Berecztől, és 13 méterről a bal sarokba lőtt. A 29. percben egy szögletet követően röviden szabadítottak fel a zsolnaiak, Berecz pedig 24 méterről okosan a léc alá emelt.

 

A második félidőben Pisont István a keret minden tagjának lehetőséget adott, de a változtatások nem zavarták meg a csapatot, a mieink a cserék után is magabiztosan irányították a meccset, s előbb Farkas Zoltán volt eredményes egy bal oldali beadást követően, majd Sejben Viktor lőtt közelről a hálóba egy jobb oldali akció végén, beállítva az 5-0-ás végeredményt.

- Az eredménnyel elégedett vagyok, a játékban még láttam javítani valót, a ritmus még nem mindig volt az igazi, néha még túlbonyolítottuk a játékot - mondta az mlsz.hu-nak Pisont István. - A futballistákat dicséret illeti, mindenki jól dolgozott, igyekezett megvalósítani a feladatát. Eredményes összetartást zártunk, a felkészülés hajrájában fontos, hogy a játékosok klubjukban is szinten tartsák magukat, hogy a tétmérkőzésekre mindenki a legjobb formájába kerülhessen.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U17: Egy gyors góllal nyertek a lengyelek
U17: Egy gyors góllal nyertek a lengyelek

U17-es válogatottunk kedden délután megkezdte szereplését a lengyelországi Syrenka-kupán, a mérkőzést a 3. percben szerzett hazai találat döntötte el.

U17: keddtől a Syrenka Kupán szerepel a válogatott
Meccsbeszámoló
U17: háromgólos győzelem az üzbégek ellen

U17-es válogatottunk kedden délután megkezdte szereplését a lengyelországi Syrenka-kupán, a mérkőzést a 3. percben szerzett hazai találat döntötte el.