Hatgólos vereség Ausztriától
U17 férfi   |   Archívum   |   2009. március. 11., 18:08
Hatgólos vereség Ausztriától

Az április 9. és 14. között Sopronban és Bükön megrendezésre kerülő Eb-selejteztőkre készülő női U17-es válogatottunk szerdán Sopronban Ausztriával játszott felkészülési mérkőzést. A mérkőzésen Szabó Boglárka a mieinknek szerezett vezetést, ám az osztrákok ezután fokozatosan fölénybe kerültek, s végül 7-1-re megnyerték a meccset.

Együttesünk Horváth Eszter (Molnár Eszter a szünetben) - Gleich Barbara (Jakus Mercédesz az 55. percben), Tell Zsófia, Jakab Kata, Pinczi Anita - Pas Alexandra (Váradi Szandra az 55. percben), Vidács Krisztina, Halászi Kinga (Tóth Barbara a 46. percben), Szabó Boglárka (Szarvas Alexandra a 46. percben) - Szlovák Krisztina (Maráz Vivien az 55. percben), Sipos Lilla összeállításban lépett pályára.

A 2. percben Szabó Boglárka szögletből, érintés nélkül csavart a vendégek kapujába, megszerezve ezzel a vezetést, ám az osztrákok húsz perc elteltével fokozatosan átvették a játék irányítását, és a félidő lefújása előtt egyenlítettek is. A második negyven percben ellenfeleink frissebben futballoztak, szinte minden helyzetüket gólra váltották, és végül 7-1-re megnyerték a mérkőzést.

- Igen szomorú vagyok az eredmény miatt, a második félidőben hat gólt kaptunk, s ebben az időszakban minden hibánk kiütközött - nyilatkozta honlapunknak Kiss László, a csapat szakvezetője. - Egy hónapunk van a hibák javítására, és bízunk abban, hogy ez elég is lesz, hiszen természetesen jól szereznénk szerepelni az elitkörben.

A csapat március végén Dunavarsányban vesz részt kétnapos összetartáson, s az Eb-selejtezők (amelynek során Svájc, Németország és Oroszország lesz az ellenfél) előtt április 1-jén Pécsen Szlovénia ellen játszik majd edzőmeccset.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U17: Egy gyors góllal nyertek a lengyelek
U17: Egy gyors góllal nyertek a lengyelek

U17-es válogatottunk kedden délután megkezdte szereplését a lengyelországi Syrenka-kupán, a mérkőzést a 3. percben szerzett hazai találat döntötte el.

U17: keddtől a Syrenka Kupán szerepel a válogatott
Meccsbeszámoló
U17: háromgólos győzelem az üzbégek ellen

U17-es válogatottunk kedden délután megkezdte szereplését a lengyelországi Syrenka-kupán, a mérkőzést a 3. percben szerzett hazai találat döntötte el.