Győztes meccsel zárta edzőtáborát az U17-es válogatott
U17 férfi   |   Archívum   |   2012. február. 22., 18:20
Győztes meccsel zárta edzőtáborát az U17-es válogatott

A hét első három napjában Telkiben edzőtáborozó U17-es válogatott a besztercebányaiak korosztályos csapatával mérkőzött meg szerdán

Pisont István szövetségi edző hétfőn egy, kedden két edzést tartott a márciusi elitkörre készülő együttesünk tagjainak, szerdán pedig a Banska Bystrica elleni felkészülési mérkőzés zárta az edzőtábort. A mieink végig kézben tartották a mérkőzést, és Vida Krisztofer góljával már az első percben vezetést szereztek. Bobál Gergely büntetőből növelte az előnyt, majd Farkas Zoltán is eredményes volt, a félidő hajrájához közeledve pedig Berecz Zsombor értékesített egy tizenegyest. A vendégek a szünet előtt büntetőből szépítettek, így 4-1-es magyar vezetéssel ért véget a félidő. A fordulás után Pisont István a teljes csapatot lecserélte, s bár a fölényünk megmaradt, ebben a játékrészben már csak egy gólt szereztünk, Csillag Dáriusz állította be az 5-1-es végeredményt.

- A mérkőzés első félidejével kimondottan elégedett voltam, annak ellenére jól játszottunk, hogy a játékosokon érződik, a szezon elején még nincsenek csúcsformában - mondta Pisont István az edzőtábor végén. - A játékban visszaköszöntek az edzéseken begyakorolt taktikai elemek, de a jövőben szeretnénk több energiát fordítani a minőségi labdabirtoklásra, a türelmesebb, higgadtabb játékra, mert egyelőre a hév és az akarat sokszor elviszi a játékosokat. Az edzőtábor végén mindenkit azzal engedtünk haza, hogy úgy készüljenek, eddigi pályafutásuk legnagyobb feladata várhat rájuk, amennyiben bekerülnek a hazai rendezésű elitkörre készülő keretbe.

Magyarország-Banska Bystrica 5-1 (4-1)
Magyarország, 1. félidő:
Hrabina Alex - Baksa Dénes, Asztalos Dávid, Kovács Tamás, Bobál Dávid - Németh Márió, Berecz Zsombor, Nagy Dominik - Farkas Zoltán, Bobál Gergely, Vida Krisztofer

2. félidő: Dániel Csaba - Németh Áron, Lorentz Márton, Dékány Péter, Pataki Zsolt - Hujber Tamás, Csillag Dáriusz, Bereczki Dániel - Tóth László, Bobál Gergely, Varga Szabolcs

 U17-es válogatottunk következő edzőtáborozására március elején kerül sor, majd március 25-én megkezdjük szereplésünket a hazai rendezésű Európa-bajnoki elitkörben, az ellenfeleink Oroszország, Belgium és Wales lesznek.

 

 

A mai mérkőzésről készült fotógalériánk IDE kattintva érhető el


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U17: Egy gyors góllal nyertek a lengyelek
U17: Egy gyors góllal nyertek a lengyelek

U17-es válogatottunk kedden délután megkezdte szereplését a lengyelországi Syrenka-kupán, a mérkőzést a 3. percben szerzett hazai találat döntötte el.

U17: keddtől a Syrenka Kupán szerepel a válogatott
Meccsbeszámoló
U17: háromgólos győzelem az üzbégek ellen

U17-es válogatottunk kedden délután megkezdte szereplését a lengyelországi Syrenka-kupán, a mérkőzést a 3. percben szerzett hazai találat döntötte el.