Győzelemmel kezdtek az U17-esek
U17 férfi   |   Archívum   |   2008. augusztus. 27., 20:28
Győzelemmel kezdtek az U17-esek

A Zsivoczky Gyula vezette U17-es válogatott szerdán sikeresen mutatkozott be a Lengyelországban rendezett Syrenka kupán: a mieink 2-2-es döntetlen után 11-esekkel győztek a házigazdák korosztályos együttese ellen.

Nacsa két 11-est is védett

Csapatunk Nacsa Péter - Balázs Bálint (Nagy Bálint a 80. percben), Ízing Martin, Kelemen Dávid, Farkas Márk - Szakály Attila (Kalász Milán a 60. percben), Nagy Armand - Skriba Máté, Ponczok Csaba (Kovács István a 68. percben), Czár Richárd (Magos Mátyás az 50. percben) - Angyal Norbert összeállításban szerepelt. Válogatottunk a negyedik percben hátrányba került ugyan, ám a hetedik percben egyenlített, Ponczok Csaba labdát szerzett a lengyel kapustól, majd a hálóba helyezett. Ezután a vezetést is megszereztük, a 28. percben egy bedobás után Skriba Máté egy csel után a kapu jobb oldalába lőtt, ám a finisben a lengyelek egyenlítettek, így a győzelem tizenegyesekkel dőlt el. Nacsa Péter két büntetőt is hárított, és mivel a mieink egyszer sem hibáztak, a győzelmet Zsivoczky Gyula gárdája szerezte meg.

- Bár a lengyelek szereztek vezetést, az első félidőben jól játszottunk, és a csapat erejét mutatja, hogy gyorsan sikerült fordítanunk - értékelt a meccs után Zsivoczky Gyula. - A lengyelek ezután nagy erőket mozgósítottak, nekünk több kontralehetőségünk adódott, de hibáztunk a befejezéseknél, a hazaiaknak pedig szerencséjük volt, sikerült egyenlíteniük. Gyakoroltuk a tizenegyesrúgásokat, és ez azt jelentette, hogy csütörtökön már a döntőbe jutásért játszhatunk.

Válogatottunk csütörtökön 17 órakor a Norvégiát 1-1-es döntetlen után 11-esekkel legyőző Fehéroroszország ellen lép pályára.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U17: Egy gyors góllal nyertek a lengyelek
U17: Egy gyors góllal nyertek a lengyelek

U17-es válogatottunk kedden délután megkezdte szereplését a lengyelországi Syrenka-kupán, a mérkőzést a 3. percben szerzett hazai találat döntötte el.

U17: keddtől a Syrenka Kupán szerepel a válogatott
Meccsbeszámoló
U17: háromgólos győzelem az üzbégek ellen

U17-es válogatottunk kedden délután megkezdte szereplését a lengyelországi Syrenka-kupán, a mérkőzést a 3. percben szerzett hazai találat döntötte el.