Fölényes győzelem az első Eb-selejtezőn

2008. október. 23., 16:31   |    

Fölényes győzelem az első Eb-selejtezőn

Női U17-es válogatottunk csütörtökön Moldovában lejátszotta első Eb-selejtezőjét. A Turtóczky Sándor által vezetett csapat a hazai együttessel mérkőzött meg, s kiütéses győzelmet aratott: 7-0-ás félidőt követően 13-0-ra győzött. Sipos Lilla öt gólt szerzett a meccsen.

A Majnik Vivien - Horváth Evelin, Tell Zsófia, Gleich Barbara (Pinczi Anita a szünetben), Marsai Nikolett - Pas Alexandra (Jakus Mercédesz a 74. percben), Szarvas Alexandra (Halászi Kinga a szünetben), Jakab Kata, Dénes Dorottya - Szlovák Krisztina, Sipos Lilla összeállításban szereplő válogatott végig igen nagy fölényben játszott, a házigazdák szinte el sem jutottak a kapunkig. A szünetig Sipos Lilla háromszor talált a hálóba, s rajta kívül Horváth Evelin, Dénes Dorottya, Marsai Nikolett és Szlovák Krisztina is eredményes volt. A második félidő két újabb Sipos-gólt hozott, de lőtt gólt Tell Zsófia, Pas Alexandra, Halászi Kinga, és Marsai Nikolett is - így alakult ki a 13-0-ás végeredmény.

A nap másik mérkőzésén Ukrajna 4-0-ra győzött Litvánia ellen.

- Gratulálok a csapatnak, mindenki azt játszotta, amit egy ilyen képességű ellenféllel szemben szükséges - nyilatkozta honlapunknak a mérkőzés után Turtóczky Sándor. - Fölényünk számos gólhelyzetben nyilvánult meg, és szerencsére ezek közül sokat ki is tudtunk használni.

Együttesünk szombat délután Litvánia, a jövő kedden pedig Ukrajna korosztályos válogatottjával játszik.

A csoport állása:

1. Magyarország 1 1 - - 13-0 3 pont
2. Ukrajna 1 1 - - 4-0 3 pont
3. Litvánia 1 - - 1 0-4 0 pont
4. Moldova 1 - - 1 0-13 0 pont


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink