Edzőtábor az elitkör előtt
U17 férfi   |   Archívum   |   2008. március. 07., 14:52
Edzőtábor az elitkör előtt

U17-es válogatottunk a jövő csütörtökön megkezdi szereplését az Eb-selejtezők hollandiai elitkörében. Zsivoczky Gyula együttesének tagjai szombaton a tatai edzőtáborba költöznek, és szerda reggel repülnek Amsterdamba.

- A teljes keret csak vasárnap este lesz együtt, akkorra érkeznek meg a külföldön szereplő fiatalok - mondta el honlapunknak a szövetségi edző. - Itthon öt edzést tartunk, szerdán, Hollandiában pedig már a másnapi meccs időpontjában tréningezünk. Bicskei Bertalan, a szövetség szakmai igazgatója a spanyolországi tornán megnézte a norvég és a holland együttest, értékes információkkal látott el, amelyeket hasznosítani tudunk felkészülésünk során. Négy, egyaránt erős csapat küzd majd meg a csoportelsőségért, nehéz lenne megjósolni, ki jár majd sikerrel. Természetesen tovább szeretnénk jutni, és azon leszünk, hogy a mérkőzésekig rendelkezésünkre álló időben a lehető legjobban összecsiszoljuk a csapatot, és a mérkőzéseken szervezetten, eredményesen futballozzunk.

Fiataljaink csütörtökön Norvégia, szombaton Bosznia-Hercegovina ellen lépnek pályára, a házigazda holland együttessel pedig március 18-án, kedden mérkőznek meg. Mindhárom mérkőzést Apeldoornban rendezik, egyaránt 17 órai kezdettel.

Az U17-es válogatott kerete:

Kovácsik Ádám (Reggina), Ambrusics Róbert (Leicester City) - kapusok;

Szűcs László (Regensburg), Tóth Máté (Empoli), Preklet Csaba (Reggina), Szurkos Bence (MTK), Ódé Norbert (MTK), Nagy Tibor (MTK) - védők;

Antal Zsolt (Karlsruher SC), Pölöskei Zsolt (MTK), Csiki Norbert (MTK), Csorba Szabolcs (MTK), Ladányi Tibor (MTK), Üveges Szabolcs (Újpest), Kiss Máté (Győri ETO FC), Nagy Dániel (Hamburger SV), Nagy Patrik (Austria Wien), Makai István (Nyírsuli), Margitics Andor (Vác FC) - középpályások;

Eppel Márton (MTK), Tischler Patrik (MTK), Kovács István (Ferencváros) - támadók.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U17: Egy gyors góllal nyertek a lengyelek
U17: Egy gyors góllal nyertek a lengyelek

U17-es válogatottunk kedden délután megkezdte szereplését a lengyelországi Syrenka-kupán, a mérkőzést a 3. percben szerzett hazai találat döntötte el.

U17: keddtől a Syrenka Kupán szerepel a válogatott
Meccsbeszámoló
U17: háromgólos győzelem az üzbégek ellen

U17-es válogatottunk kedden délután megkezdte szereplését a lengyelországi Syrenka-kupán, a mérkőzést a 3. percben szerzett hazai találat döntötte el.