Döntetlennel zárta az évet az U17-es válogatott
U17 férfi   |   Archívum   |   2011. november. 30., 12:50
Döntetlennel zárta az évet az U17-es válogatott

U17-es válogatottunk küzdelmes mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott a csehekkel.

A keddi 3-2-es győzelem után U17-es válogatottunk ma a Székely György - Csábi Mihály, Asztalos Dávid, Bobál Dávid, Spandler Csaba - Tóth Benjamin (Oldal Tibor, 65.), Berecz Zsombor (Kalmár Zsolt, 41.), Mayer Milán (Medgyesi Zoltán, 41.) - Bereczki Dániel (Bölcsföldi Milán, 77.), Bobál Gergő (Oláh Attila, 65.), Borkai Ádám (Farkas Zoltán, 58.) összeállításban szerepelt a csehek ellen.

 

A mieink jól kezdtek, és két kihagyott helyzet után már a 10. percben vezetéshez jutottak, Bobál Gergő néhány csel után jobb oldalról, az alapvonal közeléből passzolt vissza az érkező Berecz Zsombor elé, aki 10 méterről, a jobbösszekötő helyéről a bal alsó sarokba lőtt. A 14. percben egyenlítettek a csehek, Jakub Matejka kapott pontos kiugratást, és a védők között kilépve a jobb sarokba lőtt. A 24. percben Mayer Milánt rántották le a 16-oson belül, a megítélt büntetőből azonban Bobál Gergő a kapu fölé lőtt.

 

A félidő hajrájához közeledve több nagy lehetőségünk is kimaradt, egy alkalommal kapufát is lőttünk, a vezetést azonban nem tudtuk visszavenni a szünetig. A fordulás után inkább a mezőnyjáték dominált, kevesebbszer jutottak el a kapukig a csapatok. A hajrához közeledve aztán a fáradtság mindkét oldalon kisebb-nagyobb hibákkal párosult, és ezekből komolyabb lehetőségek is adódtak, ám a befejezéseknél egyik csapat sem volt pontos, így 1-1-es döntetlennel ért véget a mérkőzés.

 

- Minden tekintetben elégedett vagyok a csapattal, színvonalas meccseket játszottunk az európai élvonalhoz tartozó csehekkel szemben. Ma is és tegnap is eredményesen, jól futballozott a csapat - értékelt a meccs után Pisont István. - A keret tagjai motiváltan, elszántan dolgoztak az elmúlt három napban, a tizenhat évesek közül felkerült játékosok, valamint az eddig kevesebbet játszó labdarúgók is bizonyították, hogy bármikor számíthatunk rájuk a jövőben.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U17: Egy gyors góllal nyertek a lengyelek
U17: Egy gyors góllal nyertek a lengyelek

U17-es válogatottunk kedden délután megkezdte szereplését a lengyelországi Syrenka-kupán, a mérkőzést a 3. percben szerzett hazai találat döntötte el.

U17: keddtől a Syrenka Kupán szerepel a válogatott
Meccsbeszámoló
U17: háromgólos győzelem az üzbégek ellen

U17-es válogatottunk kedden délután megkezdte szereplését a lengyelországi Syrenka-kupán, a mérkőzést a 3. percben szerzett hazai találat döntötte el.