Visszavágtak a lengyelek az U16-os válogatottnak
U16 férfi   |   Mérkőzések   |   2018. május. 31., 14:15
Visszavágtak a lengyelek az U16-os válogatottnak

U16-os válogatottunk csütörtökön ismét megmérkőzött a lengyel korosztályos csapattal Telkiben, a találkozót 2-1-re a vendégek nyerték meg.

Míg kedden a magyar válogatott két góljára csak a hajrához közeledve tudott válaszolni a lengyel csapat, a két együttes csütörtöki meccsén éppen fordított volt a forgatókönyv: a lengyelek az első félidőben megérdemelten szereztek kétgólos vezetést.

A fordulás után a magyar válogatott vette át az irányítást, de a szépítőgólra a 71. percig kellett várni, ekkor Komáromi György egy nagyszerű mélységi átadást követően tört kapura, elhúzta a labdát a kapus mellett, majd a hálóba gurított. Az egyenlítésre nem maradt idő, a lengyelek 2-1-re nyertek.

- Az első félidő a lengyeleké volt, a másodikra viszont feljavultunk, és mi irányítottuk a játékot. Hasznos összetartást zárunk, minden kerettag lehetőséget kapott a bizonyításra, így mindenkiről láthattuk, hogy jelenleg milyen állapotban van, tud-e segíteni a csapatnak az előttünk álló feladatokban. A játékosok hozzáállásával elégedett vagyok, mindenki tudása legjavát adta a két mérkőzésen és az edzéseken egyaránt - mondta Preisinger Sándor szövetségi edző a meccs után.

Magyarország-Lengyelország 1-2 (0-2)
Magyarország: Hegyi Krisztián (Csordás Dávid, 41.)- Buna Gábor (Balogh Botond, 72.), Posztobányi Patrik, Dávid Zoltán, Csányi Ádám (Berekali Márk, 41.)- Takács Kevin (Kata Mihály, 72.), Sipos Gábor (Ominger Gergő, 41.) - Tóth Milán László (Komáromi György, 41.), Mester Csaba, Zuigéber Ákos (Bekker Roland, 41.) - Molnár Rajmund (Szalay Szabolcs, 41.)

 

Magyarország-Lengyelország 2018-05-31
2018.05.31. (csütörtök)
Magyarország HUN
Magyarország
Lengyelország
Lengyelország POL


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Visszavágtak a szlovénok a keddi vereségért
Visszavágtak a szlovénok a keddi vereségért

U16-os válogatottunk csütörtökön lejátszotta második mérkőzését is a szlovénokkal, ezúttal az ellenfél örülhetett győzelemnek.

U16: Három gól és győzelem Szlovénia ellen
Meccsbeszámoló
Túl nagy falat volt U16-osainknak a holland válogatott

U16-os válogatottunk csütörtökön lejátszotta második mérkőzését is a szlovénokkal, ezúttal az ellenfél örülhetett győzelemnek.