U15: Vereség a második mérkőzésen
U15 férfi   |   Csapat   |   2022. szeptember. 14., 23:01
U15: Vereség a második mérkőzésen

A férfi U15-ös válogatott szerda délután lejátszotta a második mérkőzését a szarajevói UEFA-tornán. A mieink az első találkozón 2-0-ra múlták felül a házigazda bosnyákokat, második meccsükön viszont 4-0-ra alulmaradtak a lengyelek ellen.

– Egy fizikálisan roppant erős ellenféllel találkoztunk, megvolt a tervünk, hogy miként próbáljuk meg kompenzálni a fizikális hátrányunkat, de ezúttal túlságosan bátortalanok voltunk. Hiányérzetem van azzal kapcsolatban, hogy nem mertünk bátran játszani, emellett szerencsétlen gólokat is kaptunk. Azonban láttunk pozitív megoldásokat is, és bízom benne, hogy ezekre építeni tudunk. A 4-0-s eredmény túlzásnak tartom, de azon fogunk dolgozni, hogy pár éven belül fizikálisan utolérjük az ilyen ellenfeleket. Az utolsó meccsen mindenképpen szeretnénk szépíteni, és a bosnyák meccsen mutatott játékunkhoz visszatérni – értékelt a lefújást követően Oross Márton szövetségi edző.

A mieink szombaton Andorra ellen zárják a tornát.

Lengyelország-Magyarország 4-0 (2-0)
Magyarország: Esery Desmond – Kőfalvi Hunor, Hecler Botond, Prettenhoffer Márton (Csóka Gergely, 78.), Rankó Viktor (Gulyás Kristóf, 78.) – Pfajer István (Bősze Levente, 41.), Zoltai Levente (Tóth Sándor, 51.), Nyers Ádám (Galambos János, 51.) – Gecse Nimród (Mándity Márkó, 51.), Méhes Kristóf (Di Mundo Antonio, 41.), Sass Bálint (Magyarics Erik, 51.)

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Sokba kerültek a hibák - alulmaradtunk a törökökkel szemben
Sokba kerültek a hibák - alulmaradtunk a törökökkel szemben

Férfi U15-ös válogatottunk 5-2-es vereséget szenvedett a házigazda törököktől Manisában.

Döntetlennel zárta írországi táborát az U15-ös válogatott
Meccsbeszámoló
Döntetlennel búcsúztunk Törökországtól

Férfi U15-ös válogatottunk 5-2-es vereséget szenvedett a házigazda törököktől Manisában.