Harmadszorra is döntetlent játszottak az U15-ösök
U15 férfi   |   Csapat   |   2021. november. 23., 21:08
Harmadszorra is döntetlent játszottak az U15-ösök

Férfi U15-ös válogatottunk harmadik nemzetközi mérkőzését játszotta le, ezúttal Észak-Macedónia volt az ellenfél.

A Sándor György vezette együttes októberben Szlovénia ellen debütált a nemzetközi porondon, és a hazai és az idegenbeli határmenti mérkőzésén is döntetlent ért el. A novemberi összetartáson két újabb mérkőzés szerepel a programban, ezúttal Észak-Macedónia az ellenfél.

A keddi első összecsapást Bicskén rendezték meg, a találkozó 1-1-es döntetlennel ért véget. A magyar játékosok igyekeztek kezdeményező futballal előrukkolni, de nem volt elég pontos a játéka, ezért a támadójátéka nem volt elég hatékony. A védekezésünk viszont jól működött, a kevés kidolgozott helyzetet hozó találkozón a vendégek elsősorban rögzített szituációkból tudtak veszélyeztetni. A magyar csapat a 65. percben vezetést szerzett, egy szabadrúgást követően Mona Árpád fejelt a vendégek kapujába. A vendégek a 79. percben egyenlítettek, egy jobb oldali szöglet után a menteni igyekvő Mona a saját kapujába csúsztatott, így alakult ki az 1-1-es végeredmény. A két csapat csütörtökön 11 órakor Telkiben ismét megmérkőzik egymással.

– Megpróbáltunk kezdeményezni, labdabirtoklásban dominálni, de túl sok hibával játszottunk, keveset tudtuk játékba hozni belső középpályásokat. Annak örülök, hogy a védekezésbe való átmeneteink jól működtek, és annak is, hogy sikerült újra gólt szereznünk, sajnálom, hogy a végén kaptunk is egyet. A játékosok hozzáállásával maximálisan elégedett voltam, és az is pozitívum, hogy sok olyan srácot tudtunk megnézni a találkozón, akik az előző összetartáson nem voltak a keretben – értékelt a lefújás után Sándor György.

Magyarország-Észak-Macedónia 1-1 (0-0)
Magyarország: Kátai-Urbán Marcell (Pirgi Péter, 41.) - Bencsetler Máté (Varga Máté, 41.), Pál Barna, Csiszár Máté (Csorba Dominik, 41.), Garai Zétény (Csorba Noel, 41.) - Komlósi András, Hős Zsombor (Madarász Ádám, 51.), Pálfalvi Roland (Bodnár Balázs, 51.) - Zója-Katona Márk, Szép Márton, Mona Árpád

A mérkőzés felvétele:


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Döntetlennel búcsúztunk Törökországtól
Döntetlennel búcsúztunk Törökországtól

Férfi U15-ös válogatottunk 0-0-s döntetlent játszott a házigazda törökökkel a két csapat manisai felkészülési mérkőzésén.

Sokba kerültek a hibák - alulmaradtunk a törökökkel szemben
Meccsbeszámoló
Kialakult a perspektív válogatottak szűk kerete

Férfi U15-ös válogatottunk 0-0-s döntetlent játszott a házigazda törökökkel a két csapat manisai felkészülési mérkőzésén.