Győzött Máltán az U15-ös válogatott
U15 férfi   |   Csapat   |   2022. november. 10., 22:41
Győzött Máltán az U15-ös válogatott

A mieink a mérkőzés elején és a végén is szereztek egy-egy gólt a házigazdák ellen.

A házigazda máltai és a magyar U15-ös válogatott csütörtöki felkészülési mérkőzése ugyanúgy magyar fölényt hozott, mint a 0-0-ra végződött első meccs, azzal a különbséggel, hogy a mieink Nyers Ádám góljával már a 4. percben vezetést szereztek (0-1). A máltai együttes az első negyedóra végén egy oldalszabadrúgást követő fejessel egyenlített (1-1), a folytatásban pedig mindkét csapat sokat tett a győzelem megszerzéséért, így nagy csata alakult ki a pályán. A mieink többet birtokolták a labdát, több helyzetet is alakítottak ki, és a hajrához közeledve egyre nagyobb nyomás alá helyezték a máltai kaput. A 71. percben sikerült megszereznünk a győztes találatot, egy hosszan előreívelt labdát Galambos János gyűjtött be, majd higgadtan a kapuba lőtt (1-2).

– Mindkét csapat változtatott némileg a taktikáján a keddi mérkőzést követően, de a játék képe nagyban hasonlított az első meccséhez. Végül megérdemelten szereztük meg a három pontot egy jól felkészített, összeszokott rivális ellen. Két jó mérkőzéseken vagyunk túl, új játékosokat ismertünk meg ebben a pár napban, mi is hasznos tapasztalatokat szereztünk az aktuális kerettagokról, és ők is fontos nemzetközi tapasztalatokkal gazdagodtak a mérkőzéseken – mondta a mérkőzés után Oross Márton szövetségi edző.

Málta-Magyarország 1-2 (1-1)
Magyarország: Balogh Márk (Esery Desmond, 41.) - Gulyás Kristóf (Sánta Milán, 72.), Árnits Olivér, Prettenhoffer Márton (Hecler Botond, 41.), Milicz Péter (Rankó Viktor, 72.)- Nyers Ádám (Galambos János, 52.), Pesti Vince, Miták Milán (Petrók Viktor, 62.) - Meskó Márk (Bősze Levente, 52.), Kátai Szabolcs (Di Mundo Antonio, 62.), Kecskés Barna (Magyarics Erik, 52.)


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Sokba kerültek a hibák - alulmaradtunk a törökökkel szemben
Sokba kerültek a hibák - alulmaradtunk a törökökkel szemben

Férfi U15-ös válogatottunk 5-2-es vereséget szenvedett a házigazda törököktől Manisában.

Döntetlennel zárta írországi táborát az U15-ös válogatott
Meccsbeszámoló
Döntetlennel búcsúztunk Törökországtól

Férfi U15-ös válogatottunk 5-2-es vereséget szenvedett a házigazda törököktől Manisában.