A legszebb ajándék, 2. rész
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2020. december. 21., 21:07
A legszebb ajándék, 2. rész

Férfi A-válogatottunk 2020. november 12-én játszotta az idei meglehetősen különleges és számos megpróbáltatást hozó esztendő legfontosabb mérkőzését Izland ellen, a tét a (részben) budapesti Eb-szereplés volt. Az MLSZ TV kamerái ott voltak a legfontosabb pillanatokban, és az ezekben készült eddig sosem látott felvételeket és az Eb-kijutást jelentő győzelem utáni interjúkat kétrészes filmben mutatjuk be. A férfi A-válogatott Eb-kvalifikációjának emléket állító „A legszebb ajándék” című 2. részben Marco Rossi, Gulácsi Péter, Nagy Ádám, Nikolics Nemanja, Nego Loic, Szoboszlai Dominik és Szalai Attila beszél az Izland elleni győzelemről és a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságról.

Az első rész december 22-én, 19 órakor debütált az MLSZ TV Youtube-csatornáján. A meccsnapi készülődésnek, Szalai Ádám megindító csapatkapitányi beszédének, a film a félidei legfontosabb pillanatoknak köszönhetően betekintést nyújt az Izland elleni mérkőzés színfalak mögötti történéseibe. Az első rész végére pedig az is kiderült, ki nevezte az Eb-kvalifikációt a legszebb ajándéknak.

A második rész december 29-től tekinthető meg. Ebből kiderül, hogy kire gondolt Nego Loic, az egyenlítő gól szerzője, amikor lövése áthaladt a gólvonalon, magára nézve milyen következtetéseket vont le a mérkőzés után Nagy Ádám, hogy élte meg a kijutást Gulácsi Péter egy olyan hibát követően, amely egy olyan rutinos kapussal, mint ő egy pályafutás alatt általában csak egyszer esik meg. Mellettük természetesen a mérkőzést otthon néző, a koronavírussal is harcoló Marco Rossi valamint Szoboszlai Dominik, Szalai Attila, Nikolics Nemanja és Kalmár Zsolt is beszél arról, mit jelent pályafutásában az Izland elleni győzelem és Eb-kvalifikáció.

2. rész:

Az 1. rész:


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.