Rúgott gól nélkül zártunk Rómában
Női futsal   |   Archívum   |   2015. június. 28., 11:43
Rúgott gól nélkül zártunk Rómában

Női futsalválogatottunk a csütörtöki, 5-0-ás vereség után szombaton 4-0-ra kapott ki az olaszoktól.

Az olaszok megadták a módját a női futsalválogatottjuk első nemzetközi meccsének, csütörtökön több mint 4000 néző előtt, nagy showműsor keretében debütált a nemzetközi porondon az együttesük, ráadásul sikerrel jártak a találkozón is, 5-0-ra legyőzték a Sito Rivera vezette magyar válogatottat. Szombaton ismét megmérkőzött egymással a két válogatott, az olaszoknál több olyan játékos is bemutatkozott, aki az első meccsén nem lépett pályára, de Sito Rivera is változtatott kezdőcsapatán.

Az olasz válogatott az első félidőben három gólt szerzett, és már ekkor eldöntötte a mérkőzést. A fordulás után szorosabb lett a mérkőzés, de a szépítő gólt nem sikerült megszereznünk, míg az olaszok újabb gólt lőttek, és 4-0-ra megnyerték a találkozót.

- Annak ellenére, hogy az első nemzetközi mérkőzését játszotta, az olasz válogatott profi csapat, amelynek tagjai egy nagyon erős, rengeteg légióst is foglalkoztató bajnokságban játszanak - mondta a mérkőzés után Sito Rivera szövetségi edző. - Ellenfelünk kéthetes közös edzőtáborozással készült fel a meccsekre, és egyértelmű, hogy jóval előrébb tartanak nálunk, de ezzel együtt is több volt mindkét mérkőzésben, a játék képe alapján lehettek volna szorosabbak az eredmények. Bár két vereséget szenvedtünk, rengeteg hasznos tapasztalatot szereztünk, játékosaink sokat tanulhatnak ebből a túrából.

Olaszország-Magyarország 4-0 (3-0)
Magyarország: Hargas - Szekér, Ganczer, Csepregi, Üveges
Cserék: Szabó, Megyes, Halászi, Újvári, Radics, Varga, Bernáth, Kovács, Vincze

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Futsal: magabiztos spanyol siker a második mérkőzésen
Futsal: magabiztos spanyol siker a második mérkőzésen

Női futsalválogatottunk második barátságos mérkőzésén 8-1-es vereséget szenvedett Spanyolországtól Madridban.

Futsal: a spanyolok érvényesítették a papírformát
Meccsbeszámoló
Futsal: női válogatottunk megnyerte a Visegrádi Négyek Tornáját

Női futsalválogatottunk második barátságos mérkőzésén 8-1-es vereséget szenvedett Spanyolországtól Madridban.