Másodszor is legyőzte az oroszokat a női futsalválogatott
Női futsal   |   Archívum   |   2014. február. 22., 19:51
Másodszor is legyőzte az oroszokat a női futsalválogatott

A barátságos páros mérkőzés tolnai első találkozóján 4-3-ra nyert a magyar válogatott, míg szombaton, Dunaújvárosban 5-1-es sikert aratott a csapat.

Pénteken a tolnai sportcsarnokban rendkívül hatékony első félidőt produkált a válogatott, a letámadások és a vendégekre gyakorolt folyamatos nyomás meghozta a várt eredményt - 4-1-es első félidő után egy góllal megnyerte a meccset csapatunk.

A játékosok a dunaújvárosi "visszavágón" is fegyelmezetten betartották Sito Rivera utasításait, ismét a letámadásokra épült a taktikánk, s az oroszok ezúttal sem találták a játékunk ellenszerét. Az első mérkőzésen is remekelő Sipos Lilla újból rendkívül hasznosan játszott, teljesítményét két góllal is megkoronázta, az első félidő végén 3-1-es magyar vezetésnél vonultak az öltözőbe a csapatok.
A második félidőben is fölényben játszott a magyar válogatott, ezúttal frissebben mozogtak futsalosaink a hajrában is, így tovább növelték az előnyüket, és végül magabiztosan, 5-1-re megnyerték a találkozót.

-Nagyon jól védekeztünk és nagy akaraterővel javítottuk az elkövetett hibáinkat. Ezúttal az ellenfelünk is fáradtabb volt, ez is kellett ahhoz, hogy maradjon erőnk a találkozó végéig. Úgy gondolom, hogy támadásban sokat kell még fejlődnünk, de annak örülök, hogy a játék több elemében is biztató teljesítményt nyújtottunk, és mindkét mérkőzést győzelemmel zártuk - mondta a lefújás után az mlsz.hu-nak Sito Rivera.

Magyarország - Oroszország 5-1 (3-1)
Magyarország: Vincze Anikó - Radics Ágnes, Szabó Boglárka, Megyes Ágnes, Szekér Anita
Cserék: Sipos Lilla, Szórádi Nikolett, Üveges Katalin, Vágó Fanni, Jakab Kata, Nagy Ágnes, Csepregi Gabriella, Ganczer Hajnalka, Bocsárdi Eszter
Gólszerzőink: Sipos Lilla (2), Szabó Boglárka, Szekér Anita, Ganczer Hajnalka

[galleryRel id="60036|Magyarország-Oroszország 5-1]

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Futsal: magabiztos spanyol siker a második mérkőzésen
Futsal: magabiztos spanyol siker a második mérkőzésen

Női futsalválogatottunk második barátságos mérkőzésén 8-1-es vereséget szenvedett Spanyolországtól Madridban.

Futsal: a spanyolok érvényesítették a papírformát
Meccsbeszámoló
Futsal: női válogatottunk megnyerte a Visegrádi Négyek Tornáját

Női futsalválogatottunk második barátságos mérkőzésén 8-1-es vereséget szenvedett Spanyolországtól Madridban.