Svédországi teszt előtt a futsalválogatott

2017-11-10 11:57:41

Alaposan kicserélődött a magyar futsalválogatott kerete az Eb-selejtezők után.

Futsal A-válogatottunk szombaton és vasárnap Svédországban lép pályára felkészülési mérkőzésen a házigazdák csapata ellen. A mieink szeptemberben alulmaradtak a lengyelekkel szemben az Eb-pótselejtezőn, így most hosszabb ideig nem lép pályára tétmérkőzésen a csapat. Idén még négy felkészülési összecsapás szerepel a programban: november 11-én és 12-én Svédországban lép pályára Sito Rivera együttese, december 5-én és 6-án pedig az Eb-résztvevő franciákat fogadjuk Miskolcon. 

Miután a légiósainkra és az ETO FC játékosaira nem számíthat a szakmai stáb, a Svédországba elutazott keretben mindössze négy olyan labdarúgó kapott helyet, aki pályára lépett a lengyelek ellen: Trencsényi János, Horváth Norbert, Gál István és Nagy Imre, így több fiatal futsalos is bizonyíthatja, hogy érdemes számolni vele a jövőben. 

Érdekesség, hogy a magyar futsalválogatott 30 éves történelme során most először mérkőzik meg a svédekkel. A magyar és a svéd csapat szombaton 14.00 órakor, vasárnap 16.45-kor mérkőzik meg egymással. 

A magyar válogatott kerete: 

Kapusok: 

Mezei Dávid (MVFC Berettyóújfalu)
Cseresnyés Alex (Göcsej SK)

Mezőnyjátékosok:

Boromisza Dániel (FC. Veszprém)
Tatai József (FC. Veszprém)
Hajmási Milán (Swietelsky Haladás VSE)
Gál István (MVFC Berettyóújfalu)
Trencsényi János (MVFC Berettyóújfalu)
Fridrich Dávid (Dunaferr DUE Reanalpin)
Horváth Norbert (Dunaferr DUE Renalpin)
Pál Patrik (Dunaferr DUE Reanalpin)
Nagy Imre (Nyírgyulaj KSE)
Sánta János (Nyírgyulaj KSE)
Horváth Benedek (FTC Futsal-Fisher Klíma)
Birinyi Balázs (FTC Futsal-Fisher Klíma)


Kapcsolódó cikkek

Futsal: Szlovákiában játszanak a Visegrádi Négyek válogatottjai

Futsalválogatottunk, valamint U21-es csapatunk péntektől vasárnapig a Visegrádi Négyek tornáján vesz részt a szlovákiai Homonnán.

Futsal: szoros vereség a lengyelektől

A Visegrádi Négyek Tornájának utolsó játéknapján U21-es válogatottunk 6-4-es, míg az A-válogatott 2-0-ás vereséget szenvedett Lengyelország válogatottjaitól.

Futsal: edzőtábor és közönségtalálkozó Kecskeméten

Az Európa-bajnoki selejtező play-off körére készülő magyar futsalválogatott augusztus 21-én közönségtalálkozóval egybekötött nyílt edzésen vesz részt a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban.

Helyzetkihasználásban nem tudtuk felvenni a versenyt az olaszokkal

A magyar futsalválogatott kedden 3-0-ás vereséget szenvedett vb-selejtező play-off mérkőzésen Olaszországtól. A visszavágót április 13-án rendezik Pratóban.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017